Ismerje fel, kiknél divat Hollywoodban a dús szemöldök!

Odáig nincs vita, hogy a '80-as években hatalmas divat volt a dús szemöldök, a '90-esek ezzel szemben a vékony ívek korszakát jelentették. Nem mondhatnánk, hogy manapság kifejezetten trendi lenne a dús szemöldök, de az kétségtelen, hogy a sztárok között egyre többen vannak, akik nem hajlandók szedetni, pedig lenne miből. Régen volt utoljára megfejtendő posztunk, gondoltuk, itt az ideje egy következőnek.

Mutatunk hat szemöldököt, jó dúsakat méghozzá. Tessék kitalálni, melyik melyik hollywoodi sztáré! A megfejtéseket kommentek formájában várjuk.

Nagyon furcsán tud kinézni, ha a festetlen szemöldök és a festett haj színben ilyen markánsan üti egymást, de a fenti hölgy esetében valahogy kevésbé hajmeresztő a végeredmény. Vigyázat, kettes számú versenyzőnk bizonyos szempontból kakukktojás!

A hármas számú fotó bizonyítja, hogy az idősebbek is tudnak büszkék lenni dús szemöldökükre... 

...de a fiatalabb generáció bizonyos tagjai sem szégyellik, mivel áldotta meg őket a természet.

Vigyázat, legalsó jelöltünk manapság már nem ilyen dús, de amint a fotón is látható, a '80-as években egyértelműen ő számított a szemöldökkirálynőnek. Felismeri, kiről van szó? 

Az egyöldökű férfiakról egyébként volt egy külön posztunk is itt, ennél komolyabbra sikerült azonban nemrégiben szemöldöktippekkel szolgáló, összefoglaló jellegű írásunk.

Oszd meg másokkal is!
Mustra