Cheryl Cole átveszi a hatalmat Victoria Beckhamtől

Nem sokat írtunk eddig Cheryl Cole-ról, csak érintőlegesen került ő szóba eddig összesen kétszer. Úgy néz ki, hogy a helyzet az igen közeli jövőben elkerülhetetlenül változni fog, tehát ezennel akkor külön posztot szentelünk Cheryl Cole-nak. Az apropó legyen mondjuk az, hogy a szépségkirálynőből lett popénekesnő és "televíziós személyiség" végképp betette a lábát a divat világába azzal, hogy ő lett a februári brit Vogue címlaplánya.

A fenti képen azért Beckhamékkel szerkesztettük össze a jobbról látható Cheryl Cole-t és férjét, mert az énekesnő karrierje eddig kísértetiesen hasonlít arra a pályára, amit az egykori Posh Spice befutott, így aztán nem kizárt, hogy a jövőben - kedves urával együtt - letaszítják majd a trónról a jelenleg első számú brit celebpárt. A hajtás után fotókkal is megmutatjuk közelebbről, ki ez a fényes jövő elé néző énekesnő, valamint pontokba szedjük, miben különböznek (kevésben) és miben hasonlítanak egymásra (sokban) Victoria Beckhammel.

Miben hasonlít Cheryl Cole és Victoria Beckham?

1. Mindketten egy öttagú lányzenekar tagjaként tűntek fel, Victoria (akkor még) Adams a Spice Girlsben, Cheryl (akkor még) Tweedy a Girls Aloudban.

2. Popkarrierjük felhasználásával mindketten beszereztek maguknak egy-egy focistát férjnek. David Beckham megfelelője fent a jobb oldalon Ashley Cole, aki jelenleg a Chelsea balhátvédje.

3. Mindketten egyre többet foglalkoznak a divattal. Victoria Beckhamnek a Spice Girls feloszlása és szólókarrierje befuccsolása után nem is maradt más választása, mint hogy öltözködésével próbáljon a sajtó érdeklődésének középpontjában maradni. Hogy ebben mennyire jó, azt olvasóinknak nyilván nem kell ecsetelni. Cheryl Cole már popkarrierje előtt modellkedett, innen a fokozott érdeklődés a divat iránt. A fenti fotókon egy jótékonysági bemutatón látható tavaly őszről, és ha a Vogue-nak hinni lehet, akkor mostanra ő is divatikonná vált.

4. Mindketten nagy sikerrel zsűriztek tévés vetélkedőket a közelmúltban. Victoria Beckham tavaly tavasszal tűnt fel a Heidi Klum vezette Project Runway című műsorban, míg Cheryl Cole idén ősszel a megasztár-szerű tehetségkutatóban, az X-Factorben mondta meg a tutit.

5. Egyikük sem riad vissza egy kis reklámozástól. Victoria Beckham adta már az arcát a Tescótól Marc Jacobsig mindenkinek, az alábbi képen pedig Cheryl Tweed például csokit "promotál".

Van-e hát bármi különbség Cheryl Cole és Victoria Beckham között?

1. Van, például az, hogy a Girls Aloud nem aratott olyan viharos nemzetközi sikert, mint annak idején a Spice Girls csaknem öt év alatt. Cserébe viszont ők több mint hat éve folyamatosan lázban tartják a briteket és az európai közönség popra fogékony részét, és feloszlás helyett karrierjük mintha csak most kezdene még feljebb ívelni. Rövidebben: ha Cheryl Cole vesz mikorofont a kezébe, nem kap a közönség röhögőgörcsöt.

2. Ashley Cole - egyelőre - távolról sem számít olyan férfi stílusikonnak, mint David Beckham, bár az mindenképpen jó jel ilyen szempontból, hogy már róla is terjesztették, hogy meleg.

3. Cheryl Cole csaknem tíz évvel fiatalabb és még gyermektelen. Ő 1983-as születésű, míg Victoria Beckham 1974-ben született és három kisfiú anyja.

4. Bár egyre gyakrabban látogat ki, és szerepelt a Black Eyed Peas frontemberének egyik szólóklipjében is, Cheryl Cole-ról Amerikában egyelőre gyakorlatilag senki nem tudja, hogy kicsoda.

5. És ami a legfontosabb: Victoria Beckham haja egyre rövidül mostanában, Cheryl Cole azonban nem adta be a derekát a hajlevágatási láznak.

Oszd meg másokkal is!
Mustra