51 éves modell a francia divathéten

Szerdán zárult a 2009-es tavaszi és nyári Haute Couture ruhákat bemutató párizsi divathét, amelyen Jean-Paul Gaultier kollekciója volt az utolsó. A kifutón a modellek között az 51 éves Inès de la Fressange is fellépett, fekete kezeslábas-fehér zakó összeállításban.

Nem minden modell 14 éves, mondta a Gaultier a show után. "A szépségnek nincsenek határai" - tette hozzá, majd arról beszélt, hogy a nőies alkaté a jövő, és azért is kérte fel az ex-topmodellt, mert de la Fressange a szexualitás maga.

Inès de la Fressange a nyolcvanas években az első modell volt, aki exkluzív szerződést kapott a Chanel háztól, majd 1989-től a francia köztársaság legfőbb szimbolumának, a Marianne szobornak volt a modellje. 2000-től Laetitia Casta vette át tőle e megtisztelő címet.

A mostani bemutató előtt saját bevallása szerint izgult, főként, hogy megfogalmazásával élve "szexi kicsikékkel" volt körülvéve. Egyszeri alkalom volt, hogy Sharon Stone  legjobb barátnője, az 51 éves, kétgyermekes anya visszatért a kifutóra. "Ez volt nekem a vasárnap, de nekem már nem ez a munkám" - mondta a Wall Street Journalnak. (a képeken gyerekeivel látható: Northfoto)

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek