OFFLINE

Leonardo DiCaprio lesz a Tag Heuer új arca

2009. január 13., kedd 16:00

Miután a múlt hónapban lejárt Brad Pitt hat éves Tag Heuer szerződése, a svájci óramárka ezúttal is biztosra akart menni az utód kiválasztásakor és újfent Hollywood krémjéből választott magának reklámarcot. A Titanic óta rendesen megférfiasodott és megkomolyodott Leonardo DiCaprio első körben egy három éves szerződéssel kötelezte el magát a svájci pontosság, konkrétan a márka egyik legnépszerűbb Carrera modellje mellett. DiCaprio több millió dollárjába került a cégnek, ami az ingatag gazdasági helyzetben igen komoly beruházás. Idén tavasztól várható, hogy ellepik az új DiCaprio reklámok a magazinok oldalait.

A Tag Heuer nemrég nyitotta első üzletét az Andrássy úton, a Velvet ez alkalomból készült interjúja a márka tiszteletbeli elnökével, Jack Heuerral itt olvasható. (forrás: WWD)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta