OFFLINE

Szerszámtáska nőknek

2009. január 7., szerda 13:00

Végre már a nőknek is egy csinos szerszámosláda, ami igen aktuális, mostanában ugyanis azt vettem észre, hogy leáldozóban a férfiak bütykölő kedve. Ti ezt nem figyeltétek meg? Pedig javítani való mindig akad, de nem valók a mi kezünkbe azok a durva, hatalmas férfiszerszámok. Ezek itt csinosak, nőiesek és rózsaszínűek. És cseppet sem gagyik, a gyártó életre szóló garanciát vállal mindegyikre, így végre lehet megcsavarozni a kilazult széklábat, szöget beverni meg kihúzni, ikeás cuccokat összerakni, vagy vízszintet mérni, csak úgy. A készlet egy csinos rózsaszín retikülben érkezik, már amennyiben megrendeljük, nyolcvan dollárt igazán megér, és még a mellrák elleni küzdelemhez is hozzájárulunk.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta