OFFLINE

Markolászható bevásárlótáskák orbitális óvszervásárláshoz

2009. január 6., kedd 08:00

Egy német óvszercég, a Condomi ezekkel a provokatív bevásárlótáskákkal bocsájtja útjukra vásárlóit egy kiadós óvszershopping után. A táskák elég nagyok, így egy egész komoly óvszerraktár elfér bennük. Egy ilyennel végigsétálni a városon nagyjából olyan lehet, mintha egy "Éjjel-nappal szexelek!" feliratos pólóban feszítenénk.

A képen látható, markolászható csajos változat mellett pasi verzió is létezik természetesen, ettől persze még nem lepődnénk meg hölgytársaink heves kirohanásán. Ön mit gondol ezekről a táskákról? Menő vagy felháborító? (Kép és forrás: feministing.com)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta