OFFLINE

Nem jön többé szembe a partin ugyanaz a ruha?

2009. január 5., hétfő 16:00

Vanessa Hudgens - Vanessa Minnillo

 

Véget érhet a gálaruha miatti pánik: nem jön szembe a gondosan kiválasztott méregdrága modell az estélyen - a szorongás elkerülésére pedig elég egy kattintás. A rémálomtól egy új honlap szabadítja meg a hölgyeket: a Dressregistry.com ugyanis magára vállalta azt a súlyos társadalmi feladatot, hogy megkímélje a sajnálkozó, mi több kárörvendő pillantásoktól a proccos események résztvevőit. Az érdekelteknek csupán annyi a dolga, hogy regisztrálják a ruhakölteményt, amiben meg szeretnének jelenni a fontos rendezvényen.

Nicky Hilton - Ashley Tisdale

 

Részletesen fel kell tüntetni a színt, a hosszúságot, a tervezőt, a nyakkivágás leírását, s az öltözék minden meghatározó jellegzetességét. Sőt még fotót is lehet mellékelni. S vajon ki rejtőzik e mögött a zseniális éca mögött? Bizony egy férfi. Andrew Jonest akkor szállta meg az ihlet, amikor felesége csupán azért utazott floridai otthonából New Yorkba vásárolni, hogy még véletlenül se jelenjen meg olyan ruhában a helyi jótékonysági bálon, amilyet más is viselhet. "Összeadtam kettőt meg kettőt, és azt mondtam: szerintem van mód rá, hogy a technika segítsen nekünk ezen a téren" - mesélte a 42 éves autóipari tanácsadó. Azért akadnak szkeptikusok is, akik úgy vélik: regisztráció ide vagy oda, mindig lesz valaki, aki nem jelzi, hogy mit vesz fel, tehát ez az ötlet sem tökéletes. Jones azonban nagyon büszke találmányára: mint elmondta, naponta nő a regisztrálók száma, és a honlap december 1-jei indítása óta 300 ezren kattintottak a portálra.

Amerikában vannak olyan elegáns üzletláncok, ahol követik a megvásárolt ruhát sorsát, így például a dallasi központú Neiman Marcus divatház vásárlóit figyelmeztetik, ha valaki megvásárolta már a kiszemelt modellt. A divatszakértők szerint azért az sem tragédia, ha valaki mégis találkozik ruhája ikerpárjával egy estélyen. Ebben az esetben az a legjobb, ha az ember odalép a kollégához, és megdicséri, hogy milyen remek ízlése van. A nagy találkozások közül kiemelkedik egy két évvel ezelőtti washingtoni eset, amikor a Kennedy Center évi kulturális díjainak gálaestjén Laura Bush egyike volt azon négy hölgynek, akik ugyanabban a pirosban pompázó Oscar de la Renta-modellben jelentek meg. A first lady kénytelen volt gyorsan átöltözni - emlékeztet Jones. (forrás: MTI)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2009.01.05 17:57:00Juharlevel

  Hurrá! Ezek után nyugodtan mehetek az Oscar gálára, mert senki nem fog leutánozni??? :D

 • 2009.01.06 11:04:59babapók

  Jobbat kérdek: mi van, ha valaki kilesi az oldalon, aztán juszt is olyan vesz, mert mondjuk utálja azt a másikat és öröm neki bosszúságot okozni, vagy mert csakúgy? :)

 • 2009.01.06 14:10:19Gladia Delmarre

  Off: Danny, csak egy apró észrevétel (sorry)

  "amiben meg szándékoznak jelenni" helyett (sztem ez így hülyén hangzik), amiben megjelenni szándékoznak.  On: A kezdeményezés meg jó, de sztem sem 100%-os, és több ponton hibádzik. Legfőbb kérdés, h ki lesz az a celeb/sztár, aki majd közzéteszi a ruháját, amit általában azzal a szándékkal választ, hogy majd jól elkápráztassa a jónépet az ízlésével (hogy az milyen, azt most hagyjuk!).

 • 2009.01.06 14:12:45Gladia Delmarre

  Off: Danny, csak egy apró észrevétel (sorry)

  "amiben meg szándékoznak jelenni" helyett (sztem ez így hülyén hangzik), amiben megjelenni szándékoznak.  On: A kezdeményezés meg jó, de sztem sem 100%-os, és több ponton hibádzik. Legfőbb kérdés, h ki lesz az a celeb/sztár, aki majd közzéteszi a ruháját, amit általában azzal a szándékkal választ, hogy majd jól elkápráztassa a jónépet az ízlésével (hogy milyen, azt most hagyjuk!).

 • 2009.01.06 14:17:30danny_lotion

  gladia: jogos, koszonom, javitottam!

 • 2009.01.06 22:01:45Selkt-Sa

  én egy esküvőn jártam úgy, hogy a sötétkék panic estélyim egyszercsak szembejött feketében, egy szőkén... aki magasabb és vékonyabb volt nálam. hááááát... nekem kínos volt a szitu...

 • 2009.01.07 13:11:50wtf?

  a 2 vanessa milyen helyes:)szerintem a jobban kinéző hölgynek nem ciki, sőt:)

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta