OFFLINE

Ön mit fogadott meg Újévkor?

2009. január 1., csütörtök 08:00

Hajlamosak voltunk azt hinni, idehaza hagyománya van annak, hogy az emberek újévkor készülnek megváltoztatni az életüket, csak mert kötni kell az ilyesmit egy jól meghatározható, stresszel teli naphoz. Kolléganőnk azonban még karácsony előtt – amikor még nyoma sem volt a szilveszteri depressziónak, újévi rosszullétnek – elindult a fővárosban megkérdezni az embereket, mit fogadnak meg 2009-re. Anna nevű megszólalónk például azt a bravúrt eszelte ki, hogy olyan fogadalmat választ, amelyet meg tud valósítani. Így azt fogadta meg, hogy jövőre egy számmal nagyobb farmert fog hordani és minden nap egy szál cigarettával többet szív a munkahelyén, mint azt tette 2008-ban, a Patkány évében. Arra is nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy önök, kedves Tejben-vajban olvasóink mit fogadtak meg, és mennyire látják esélyesnek, hogy mindazon nagyra törő elképzeléseik megvalósuljanak.

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta