Őket csodáltuk - 2008. legjobban öltözött celebjei

Visszatekintő sorozatunk végére tartogattuk a legizgalmasabbat: választunk mi is magunknak legjobban öltözött csillagot. Jelöltünk hat darab van, és annak figyelembe vételével választottuk be őket ide, hogy hányszor volt szó az illetőről itt a blogban, és hogy olvasóink érdekesnek találták-e az illető stílusát. Persze ha valakit kihagytunk, arról a kommentek között még mindig meg lehet emlékezni. Tehát: ki volt 2008. divatikonja?

1. Agyness Deyn. Aki elől nem volt menekvés idén. Jött, látott és rögtön mint "az új Kate Moss"-t emlegették. Nem mindenki kedveli, és ez valószínűleg csak erősíti az Agyness-pártiak rajongását.

2. Gwyneth Paltrow. Az idei év nagy visszatérője. Gyakorlatilag valamennyi magazin év végi összesítő listájának élmezőnyében szerepel. Mi először rejtvénynek adtuk fel őt, illetve rendkívüli cipőit, aztán pedig csak jöttek az újabb és újabb fantasztikus összeállítások.

3. Mihalik Enikő. Nem maradhat ki évvégi listánkból a Gucci felkérése révén világhírnévre szert tett Mihalik Enikő. Ha ő lesz, aki jövőre letaszítja Agyness Deynt a trónról, nem fogjuk bánni. Sőt.

4. Katie Holmes. Nem csak saját magát, kislányát is olyan ellenállhatatlan szerkókba képes bújtatni ez a szcientológus-feleség, hogy a paparazzók alig tudják biztosítani a fotóutánpótlást. Mi szeretjük a stílusát - hát ön?

5. Helena Bonham-Carter. "Ez komoly?" - kérdezte Danny Lotion, amikor felvetettem, hogy vegyük fel az őrült stílusú Helena Bonham-Cartert is a legjobban öltözöttek listájára. Természetesen nem komoly, mármint a nő nem, az viszont igen, hogy csak jót tesz egy ilyen válogatásnak, ha szerepel benne egy olyan személy is, aki teljesen más szabályokat követ, mint a többiek. A kommentekből tudjuk, hogy vannak olvasóink, akiknek szintén bejön ennek a hülyecipős színésznőnek a stílusa - ők nyilván most is rá fognak szavazni.

6. Victoria Beckham. És a végére hagytuk azt, aki nélkül nem volt divatblog 2008-ban sem. A sarkatlan cipők csak akkor kerülnek a címlapra, ha ő viseli őket, frizuráját fél Hollywood átveszi. Egyszerűen nem lehet vita afölött, hogy valamit nagyon jól csinál. Utálni lehet, figyelmen kívül hagyni nem.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek