OFFLINE

Robotfejek nyelik el a vécépapírt

2008. december 27., szombat 08:00

Egy virágba borult és erdő-mező illatát árasztó vécépapír helyett robotfejes vécépapírtartóval törhetjük meg a lakás legjelentéktelenebb helyiségének egyhangúságát. A piros, sárga, fekete, és fehér színekben kapható kerámia robot szájából lóg ki a papír, ami jelen dizájn esetében legjobb, ha egyszerű. Ne számítsunk viszont valami high-tech mechanizmusra, a robot külső meglehetősen puritán belsőt takar: egy egyszerű vécépapírtartót. A japán dizájnerek által kreált Robotan néven futó tartó online is megvásárolható 50 dollárért. Mit gondol? Szenzációs vagy gagyi?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta