OFFLINE

Gasztrolakberendezés szusirajongóknak

2008. december 24., szerda 08:00

Burgerrajongók és pasta-imádók kevésbé, a szusi szerelmesei viszont annál inkább gerjedhetnek ezekre a méretes szusipárnákra. Választhatunk tonhal, rák és lazac nigirit, lazackaviáros makit vagy éppen egy hatalmas, ölelgethető edamame-t. Én valahogy leginkább egy yuppie, agglegénylakásban tudom elképzelni őket, természetesen a feszes bőrkanapé, a gigantikus plazmatévé és a minikonyha társaságában, ami nagyjából arra jó, hogy a házhoz szállított szusit át lehessen rakosgatni egy tányérra.

Önnek kéne? Vagy marad inkább a friss változat mellett? (Kép: ThinkGeek)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta