OFFLINE

Füstös grillhús illatú Burger King parfüm férfiaknak

2008. december 23., kedd 08:00

Agyára mehetett a sok junk food a Burger King marketingeseinek, úgy látták ugyanis, megérett a helyzet arra, hogy a burger óriás betörjön a parfümiparba, stílusosan persze, egy égett húst idéző illattal. A Flame névre hallgató, a szerelem esszenciájaként reklámozott férfi parfümről annyit lehet tudni, hogy maga "a csábítás illata, egy kevés füstös, grillhússal". Hmm. A "parfüm" mindössze 4 dollárba, vagyis kevesebb, mint 800 forintba kerül, ennyiből még egy kiadós Whopper menü sem jönne ki.

Az illathoz természetesen reklámfilm és honlap is tartozik, amit érdemes megtekinteni, a Burger King "king" ugyanis egy kandalló előtt kiterített döglött medvén hentereg félpucéran és csábosan gesztikulál az oldalra klikkelőknek.

A hír láttán azonnal arra gondoltunk, hogy hoaxról van szó, de egyelőre egyik nagyobb hoaxfigyelő sem titulálta annak, valamint valódisága mellett szól az is, hogy a parfümszájt doménjét valóban a Burger King jegyezte be. Szóval, ez nem kamu, ez a hússzagú valóság.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta