OFFLINE

A nap kedvence: I ♥ ___ táska

2008. december 20., szombat 13:00

Az iheartny pólók legalább annyira hozzátartoznak New York-hoz és Amerikához, mint a bagel és a krémsajt. Kicsit lerágott, kicsit uncsi, de azért ezeknek a fehér alapon fekete és piros feliratos pólóknak nem könnyű ellenállni. Ha az alapkoncepciót még megfejeljük valami jó csavarral, akkor pedig egyszerűen lehetetlen. Budapesten az őszi Room-bulin láttunk egy igazán kreatív iheart-adaptációt egy textilterverző palánta saját készítésű pólóján, ahol NY-ot BP váltotta, a szívet pedig egy róka, mert a hölgy különösen vonzódik hozzájuk: 

Mostani kedvencünk pedig ez az I ♥ ___ táska, amit egy brooklyni fair trade és organikus dizájnboltban, az Epaulet-ban, illetve online is megvásárolhatunk. A 25 dolláros táska bevételének 20%-át egy nonprofit szervezet, a Fruit Tree Planting Foundation kapja, akik gyümölcsfákat ültetnek a rászorulóknak. A táska különlegessége pedig, hogy a szív után következő részt üresen hagyták, így bármit odaírhatunk, ami megdobogtatja a szívünket. Ön mit írna rá?

 

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta