OFFLINE

Amy Winehouse meghódítja a divatipart

2008. december 18., csütörtök 16:48

A The Sun értesülései szerint Amy Winehouse is beáll azok közé a sztárok közé, akik a nevükkel adnak el ruhákat, illetve különféle szépészeti termékeket, így minden rajongó könnyedén le tudja majd koppintani az énekesnő ellenállhatatlan stílusát. A lap szerint az új márkák beindításáról az énekesnő még a héten tárgyalásokat folytat néhány üzletemberrel. "Amy stílusát sok lány utánozta le az országban, sok pénzt lehet ebből csinálni. Nagyon különleges kinézete van. Kozmetikumokat és divatcuccokat akar piacra dobni. Hajspray, fejkendők, szemceruzák, parfüm, ilyenek lesznek talán. Minden, amitől különleges a kinézete" - nyilatkozta az énekesnő egy barátja. Amy Winehouse sok izgalmas termékkel szolgálhat a divatiparnak, hisz szinte mindennapos jelenség London utcáin hajnalonta szétcsapva, egy szál melltartóban és mezítláb; a drogoktól kikészült bőrét vastag sminkkel próbálja leplezni; általában sebhelyek tarkítják, és hiányzó szemfogát is csak tavaly pótoltatta. Már csak az a kérdés, hogy vajon milyen szaga lehet, és ki szeretné, ha neki is olyan lenne.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta