Tom Ford 10 stílusszabálya

A Gucci hajdani kreatív igazgatója, aki mostanában többek között hiperluxus csizmákat tervez a felsőbb kasztok tagjainak, tíz pontba szedte a stílusról, a divatról, a botoxról és a szexről alkotott nézeteit a Details magazin kedvéért. Íme:

1. Nem igazán hiszek a kísérletezésben az öltönyök terén. A klasszikus vonalakat kedvelem, amelyek erős vállat, karcsú derékvonalat és hosszú lábakat csinálnak egy férfinak. A klasszikus egyszerűség mindig működik.

2. Nagyon szexi tud lenni az, ha valaki odaadóan figyel, amikor egy másik emberrel beszélget. Más szavakkal, aki figyelmes közönség, mindig megkapja azt, akire vágyik.

3. A különböző minták keverésekor ne gondolkozzunk túl sokat - csak keverjük őket bátran.

4. Utálom a rövid zakókat. Amikor egy férfi feneke kilátszik a zakó alatt, mindig az az érzésem, mintha egy légiutaskísérő hölgyet látnék hátulról - nem így képzelem a szexit.

5. Ami az ékszereket illeti, a karkötőket mindennél jobban kedvelem, de fontos, hogy kicsik legyenek és egyszerűek. Cary Grant mindig egy sima arany karkötőt hordott az óráján kívül, ami szerintem nagyon elegáns.

6. Ha ügyelünk arra, hogy ne essünk át a ló túloldalára, akkor miért ne lehetne használni botoxot? Egy kevés botox a szemöldökök közé, és máris kevésbé szigorú, viszont barátságos benyomást keltünk. És egyáltalán, minek grimaszolni?

7. Ahogy a nőknek is meg kell tanulniuk magabiztosan közlekedni magassarkúban mielőtt legelőször bevetnék, a férfiaknak is meg kéne tanulni nap közben öltönyt viselni. Én szinte mindig öltönyt hordok - gyakran szmokingot is -, így igazán kényelmesen érzem magam benne.

8. Ami a személyes higiéniát illeti, tisztítsuk a füleinket, tartsuk rendben a fölösleges szőrszálakat és az elhalt hámréteget, és akkor nagyjából már rendben is vagyunk. Én reggelente jéckockákat is szoktam tenni a szememre és sok Visine-t is használok.

9. Az idő és a csend a legnagyobb luxus manapság.

10. Egy valami élvezetet minden férfinak ki kellene próbálnia élete során: Ha hetero, akkor legalább egyszer szexeljen egy férfival, ha pedig meleg, akkor se élje le úgy az életét, hogy nem volt még nővel. Akárhogy is, meg leszünk lepve, mennyire természetesnek érezzük majd, ha sikerül leküzdenünk az előítéleteinket. Végeredményben, csupán egy másik emberről van szó, akivel közelebbi fizikai kapcsolatba kerülünk.

Hmm, az az érzésünk, Tom Ford tapasztalatból beszél...

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek