OFFLINE

Modellversenyt hirdet az utcai divatblog

2008. december 13., szombat 13:00

"Szeretnél Te lenni a következő szupermodell? Az OurStyle csapata a jövő évre izgalmas lehetőségeket kínál, modellpályázatot hirdet. A fődíj egy próbafotózás Magyarország egyik legnagyobb modellügynökségénél, és egy fotósorozat az egyik havi divatlapban. Ha szeretnéd az új évet egy ilyen lehetőséggel kezdeni, jelentkezz december 31-ig egy-két fénykép és pár adat beküldésével. Add meg magadnak a lehetőséget, hogy te lehess a következő szupermodell és jelentkezz minél előbb!" - fogalmaz az Ourstyle blog közleménye. A pontos jelentkezési feltételeket itt találja.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta