OFFLINE

Posh befiúsodott a Harper's Bazaar kedvéért

2008. december 10., szerda 16:00

Klikk a Harper's Bazaar fotóiért!

A Harper's Bazaar januári számának címlapját Victoria Beckham titokzatoskodó tekintete díszíti, a magazin fotósorozatának kedvéért az önjelölt divattervező pedig hol szexi démonként, hol maszkulin szépségként pózol a sztárfotós Peter Lindberghnek. Victoria többek között a képen is látható kék Gucci összeállításban és egy vadító hózentrógerral felszerelt, magasított derekú Gaultier nadrágban igyekszik elmosni a határt a két nem között.

Valami hasonlóan izgalmasat várnánk a fotók mellé készült interjútól is, de hiába. Mrs Beckham a tőle megszokott mesterkéltséggel mesél a Harper's Bazaar újságírójának Los Angeles-i életükről (egy-két elszórt "bloody"-t leszámítva mostanra már teljesen beleolvadtak a pálmafákkal körülölelt amerikai celeboázisba), David Beckhammel kilenc éve tartó házasságáról (a kulcsszavak: virágokkal elárasztott magánrepülőgépek, Cavalli és Alaia ruhacsodák, párizsi kéjutazások), több lábon álló divatkarrierjéről (a dVb márkától kezdve, legújabb kollekciójáig). A leginkább unalmasnak mondható interjú egyik őszinte és emberi momentuma, amikor Victoria, leánykori nevén Posh Spice, a divat terén művelt múltbeli mellényúlásain mereng. Az őszinteséget ellensúlyozandó kicsit később Beckhamné büszkén jelenti: sikerült kifejlesztenie egy mosolyt a nyilvánosság számára, amely valójában nem is mosoly, hanem önelégült vigyor. Az interjú vége felé a már szinte kötelező téma, a mindenhol jelen lévő paparazzok kapcsán, Victoria gondosan megkomponált nem-mosolyát villantva megjegyzi: "Komolyan mondom, a paparazzok nem várnának most odakinn, ha tudnák, valójában én vagyok a legunalmasabb ember Hollywoodban". Ó dehogynem.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta