OFFLINE

Három F: Élénk színek, Masni és Firka a Pussycat Dolls bugyiján

2008. december 8., hétfő 08:00

Kanadában elkészült a Pussycat Dolls első fehérnemű-kollekciója. A ruhákat nem maguk a lányok, hanem bizonyos Robin Antin tervezte és készítette, az öt bombázónak mindössze annyi volt a dolga, hogy a távolból megihlesse a kreátort, aztán spárgázva és egyéb visszafogott pózokban lefotózkodjon a cuccban, majd türelmesen várja, hogy csorogjanak befelé a milliók.

A kollekció vezérvonala a tervező szerint a 3 F: Flört, Divat, Jópofaság (a háromból sajnos csak egy kezdődik magyarul is F-fel). Ezeknek a gyakorlatban a jelek szerint az Élénk Színek, a Masni és a Firka felelnek meg, ebben a sorrendben (ebből is csak az egyik F, igaz ebből angolul egyik se). A kollekcióból 6-10.000 Ft körüli összegekért lehet rendelni innen.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta