Hajszíncserék Hollywoodban az ünnepek előtt

Viszonylagos meglepetést okozott vele Scarlett Johansson néhány hete, amikor a szőkeség egyszer csak barna hajjal jelent meg. Azonban, mint kiderült, ezzel az árnyalattal csak visszatért eredeti hajszínéhez. Bár a közönség szőkén szokta őt meg, az alábbi tinédzserkori kép egy másik Scarlett Johannsont mutat.

További hajszínező sztárjaink közül az egyik szintén bebarnult, a másik viszont Dita Von Teese-ből Bree Van de Kamppá vált. Róluk többet a hajtás után.

A fenti képen Mariah Carey látható. A fotó tegnap este, a Grammy-jelölések tiszteletére tartott koncerten készült, és tessék, megint egy hajszín, ami akár az eredeti is lehetne. Az utóbbi hónapokban Mariah haja is lassan, de biztosan sötétedik.

Harmadik hölgyünk pedig Evan Rachel Wood, akiről itt a Tejben-vajban blogban is megemlékeztünk, amikor az eredetileg szintén szőke tiniként ismertté vált lány feketére váltott. Mindezt nyilván pasija, Marilyn Manson hatására tette, az eredmény azonban hátborzongatóan emlékeztetett az antikrisztus-szupersztár korábbi exére, Dita Von Teese-re.

Úgy látszik, Evan Rachel Woodnak elég hamar elege lett a hasonlítgatásokból, így hajszínét Marcia Crosséhoz közelítette. Nagyobb fotóért kéretik ide vagy a képre kattintani.

(Scarlett Johansson képek: Northfoto; Mariah Carey: AFP)

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek