OFFLINE

Paris Hilton is Cicciolina-rajongó lett

2008. december 2., kedd 08:00

A kifutónál is biztosabb előrejelzője az éppen felfutóban lévő trendeknek az, hogy mit hordanak azok a celebek, akiknek képeit nap, mint nap milliók látják a hírekben. Bár éppen Paris Hiltonra nehéz követendő példaként gondolnia az átlagembernek, nincs kétség afelől, hogy azok közé tartozik ő, akiknek öltözködése a legnagyobb hatással van a divattrendekre.

Ami addig elszigetelt különlegesség volt, az hamarosan valószínűleg a várakozásokat felülmúló mértékben el fog terjedni, ha felvillan a celeb-tudósításokban. Mint olvasóink bizonyosan emlékeznek, két héttel ezelőtt volt szerencsénk bemutatni Mischa Barton bizarr fejpánt-kollekcióját.

Az azóta eltelt időben Paris Hilton is felfigyelt erre a kiegészítőre, és szintén beszerzett magának pár darabot, bár ő, mint látni fogjuk, általában a kevésbé hivalkodó, vékonyabb, de dupla fazont preferálja. Az, hogy ezen az agyonfotózott fejen is megjelent a pánt, nem jelenthet mást, mint hogy visszavonhatatlanul megkezdődött a fejpánt-trend.

Paris Hilton kollekciója sem kevésbé meghökkentő, mint Mischa Bartoné volt, ezért tőle is mutatunk még kettőt a hajtás után.

Az alábbi pontosan olyan, mint amit a kisasszonytól várnánk - koronaként csillog-villog egy rózsaszín ruha felett.

Alább a vékony-de-dupla típus még egy, fület nem kímélő példánya látható. Valószínűleg Paris Hilton még sosem vett fel semmit, ami ennyire emlékeztetett volna egy kinyúlt gatyagumira. Mindenesetre Avril Lavigne arckifejezéséből azt véljük kiolvasni, hogy esetleg ő lesz a fejpánt-láz következő áldozata.

(Fotók: Northfoto)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta