Paris Hilton is Cicciolina-rajongó lett

A kifutónál is biztosabb előrejelzője az éppen felfutóban lévő trendeknek az, hogy mit hordanak azok a celebek, akiknek képeit nap, mint nap milliók látják a hírekben. Bár éppen Paris Hiltonra nehéz követendő példaként gondolnia az átlagembernek, nincs kétség afelől, hogy azok közé tartozik ő, akiknek öltözködése a legnagyobb hatással van a divattrendekre.

Ami addig elszigetelt különlegesség volt, az hamarosan valószínűleg a várakozásokat felülmúló mértékben el fog terjedni, ha felvillan a celeb-tudósításokban. Mint olvasóink bizonyosan emlékeznek, két héttel ezelőtt volt szerencsénk bemutatni Mischa Barton bizarr fejpánt-kollekcióját.

Az azóta eltelt időben Paris Hilton is felfigyelt erre a kiegészítőre, és szintén beszerzett magának pár darabot, bár ő, mint látni fogjuk, általában a kevésbé hivalkodó, vékonyabb, de dupla fazont preferálja. Az, hogy ezen az agyonfotózott fejen is megjelent a pánt, nem jelenthet mást, mint hogy visszavonhatatlanul megkezdődött a fejpánt-trend.

Paris Hilton kollekciója sem kevésbé meghökkentő, mint Mischa Bartoné volt, ezért tőle is mutatunk még kettőt a hajtás után.

Az alábbi pontosan olyan, mint amit a kisasszonytól várnánk - koronaként csillog-villog egy rózsaszín ruha felett.

Alább a vékony-de-dupla típus még egy, fület nem kímélő példánya látható. Valószínűleg Paris Hilton még sosem vett fel semmit, ami ennyire emlékeztetett volna egy kinyúlt gatyagumira. Mindenesetre Avril Lavigne arckifejezéséből azt véljük kiolvasni, hogy esetleg ő lesz a fejpánt-láz következő áldozata.

(Fotók: Northfoto)

Oszd meg másokkal is!
Mustra