Ön mit választ? Látványos dizájnszemüveget vagy kontaktlencsét?

Nézegessen Tipton szemüvegeket!

Sokunk meghatározó gyerekkori horrorélménye a környezet állandó szekálása szemüvegünk miatt. Generációk nőttek fel randábbnál randább, ormótlan szemüvegkereteken, szódásüveg lencséken és csúfos megjegyzéseken. Szerencsére mindez már a múlté, szemüveget viselni nemhogy nem számít cikinek többé, de egy jól megválasztott keret már-már fashion statement. Egyre nagyobb a választék, alternatívának pedig ott van a kontaktlencse, annak legnagyobb előnyével, a láthatatlansággal. A napokban ellátogattunk az Orange optikába, hogy szemrevételezzük a Tipton Eyeworks legújabb kollekcióját.

Amikor délután megérkeztünk a Király utcai optikába, nagy sürgés-forgás fogadott minket, az új kollekció bemutatója előtti utolsó simítások zajlottak épp, és hogy legyen egy kis izgalom is, a DHL-re és a párizsi optikai kiállításról hazaérkező darabokra várt mindenki. Tipton Zakariás vagy Zachary Tipton, attól függően, hogy épp magyarul vagy angolul beszélgetünk vele, az egyik vadiúj modell, a csitcsatos szemüveg mögül mosolygott ránk. Hosszú szabadalmaztatási procedúra után kerülnek most ezek a női csatokat idéző darabok a boltba. A keretek további különlegessége, a csitcsat funkció mellett, hogy színes száruk cserélhető, így akár ruhaválasztásunk függvényében naponta váltogathatjuk a színeket. 

A csatos modellek mellett a két korábbi kollekció, a bakelit keretekből álló Vinylize és a filmkockás Cinematique is új darabokkal bővültek. A napszemüvegek közül a macskaszemüvegek lopták be magukat a szívünkbe. A legolcsóbb keret 20.000, a csatosak 30.000 a legdrágábbak pedig 50.000 forintba kerülnek.

Ilyen szemüvegfelhozatal mellett felmerül a kérdés, ki az, aki még kontaktlencsére vágyik? Ön mit gondol? Szemüveg vagy kontaktlencse? És ha szemüveg, akkor hol, mennyiért, milyet?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek