Őszi színkavalkád a Burberry megnyitón

Arra gondoltunk, az Andrássy úti Gucci-bolt emlékezetes megnyitó-partija után érdekes lenne bemutatni egy hasonló eseményt, tőlünk kicsit nyugatabbra. A Los Angeles-i Burberry-bolt újranyitó partiján készültek ezek a képek. Úgy tűnik, a mérföldekkel egyenes arányban nő a celebfelhozatal, de leginkább a ruhák minősége. Nézegessen őszi színekben pompázó hírességeket a hajtás után!

Klikk!

Kicsit mintha összebeszélt volna az egy-két húzónév mellett zömében sorozatszínészekből álló celebkoszorú, de legalábbis a stylist-jaik. Olyan őszi színkavalkádban virítanak ugyanis az eseményen megjelent sztárok, mintha egy ezerszínű, októberi erdőben keringenénk. Örömmel konstatálhatjuk, hogy a kortárs magyar tervezők csöppet sincsenek lemaradva a világ divat-nagyhatalmai mögött: Budapesten és Los Angeles-ben is a lila, a fekete, a barna a főbb divatszínek. Molly Sims és Milo Ventimiglia hozzák a lila különböző árnyalatait, Liv Tlyer és Anna Friel az örök divatszínre, a feketére esküsznek, a barna pedig a legszebben Leonor Varela ruháján érvényesül, ami talán az egész este legszebb darabja. Emellett különösen szemet gyönyörködtető a jelenleg szingli Kate Hudson mustár-színű gyűrött csőruhája és Sanaa Lathan szuperszexi bordó ruhája. Az olasz esküvőt tervezgető Mena Suvari és Kate Beckinsale szürkéje kissé sápatag a meleg őszi színek mellett, Eric Balfour khaki-ingjével meg leginkább egy kiképzőtisztre hasonlít.

Feltűnően nagy sikere volt a gigantikus nyakláncoknak és a füstös szemnek, amit a Velvet sminktrükkjeinek segítségével mi is elkészíthetünk otthon.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek