OFFLINE

Öltözzön, bulizzon, szerepeljen és olvasson!

2008. szeptember 25., csütörtök 16:00

A divatbloggerek zenés-táncos heppeningje után újabb meghívót teszünk most közzé. Megosztotta olvasóinkat a legutóbbi PEP!-partyról szóló beszámolónk, ezért talán jobb, ha ezúttal előre szólunk, hogy nyakunkon a trend- és popkultúra-magazin bulisorozatának következő felvonása (most pénteken, szept. 26-án lesz itt). Az apropó természetesen megint egy új szám megjelenése, ebből egy fotó látható fent jobbra, mellette balról a címlap. Az eseményre már csak azért is érdemes kiöltözni, mert az egyik fellépő, a francia YOU! együttes klipet is fog forgatni a táncmulatság közepette. Aki partiszerelését egy videoklipben szeretné megörökítve látni, annak tehát itt a ragyogó alkalom, de persze kamerán kívül is lehet majd bulizni. A hajtás mögé betettünk még egy exkluzív divatfotót a jövő héten megjelenő PEP!-ből a fiatalság tematikához kapcsolódóan (fotó: Radóczy Bálint), és van egy örvendetes hírünk a szintén magyar The Room magazin háza tájáról is.

További hírünk, hogy Distill név alatt új nemzetközi divatmagazin indult, amely a világ legjobb "glossy"-jai közül tallóz. Egész Kelet-Európából egyetlen kiadvány került be az első számba, ez pedig a The Room, ráadásul éppen azzal a számmal és fotósorozattal, amiből jópár kockát mi is bemutattunk itt a Tejben-Vajban blogban a tavasz-nyári szám megjelenése előtt. Gratulálunk nekik!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2008.09.26 18:42:01Crystalline

    Az az egyetlen egy baj van a PEP!-el, hogy szépnek szép, de sajnos tartalmatlan semmi, rossz újságírókkal.

    Bár lehet, hogy ez a Velvetnek bejön :-P

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta