OFFLINE

Outletélmény: színes, puha cuccok

2008. szeptember 24., szerda 13:00

Nem vagyok egy outlet járó, most azonban a biatorbágyi Premier outlets felé sodródtam, és bár semmilyen ruhadarabot nem vettem magamnak, mégis örültem az útnak, ugyanis új üzletet fedeztem fel, a Mövét. Amúgy lakberendezési és lakástextil őrült vagyok, mint minden nő, és a Möve különösen bejött. Szebbnél-szebb és puhábbnál-puhább törölközők, köntösök, ágyneműk, fürdőszobafelszerelés és gyerekcuccok, szemet gyönyörködtető színekben, és megkockáztatom, a már halálosan unalmas ikeás cuccok árainál is olcsóbban. Sajnos törölköző most pont nem kellet, de vettünk szép fa tányéralátéteket hétszázért, nagy, színes fonott kosarat ezerötszázért, a gyereknek óriási és csinos előkéket kilencszázért, ezenkívül mosdókesztyűt, szappantartót de tudtunk volna még venni néhány dolgot. Úgy tudom nálunk csak ez az egy boltjuk van, ajánlom mindekinek a figyelmébe mert tényleg nagyon szép, és a német Öko Test magazin szerint nagyon jó minőségű is. Az outletben ezen kívül egyébként még a 250 forintos Calzedonia zoknik jöttek be. 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.09.24 15:51:15Csokigyár

  NA, fasza.

 • 2008.09.24 16:37:14Irsai Oliver

  Jé, egy poszt helyére véletlenül egy reklám került be...

  ;-)

  Nekem viszont nem jött be a Möve. Azaz, szemre igen, de még soha nem bírtam benne semmit venni. Igaz, törülközőnk nekünk is van.

 • 2008.09.24 16:37:17scarlet ruby blue

  hol a kis (x)? :)

 • 2008.09.24 18:03:54Mila

  Egyszer keveredj el a polgári outletbe is,az lesz ám a nagy meglepetés...megtalálsz mindent,ami már nem trendi,a trendivel azonos árakon...mellé életunt eladókat...nem értem,milyen divat ez nálunk és nem csak az eladók körében...

  Egyetlen kivétel a LEVIS bolt...

 • 2008.09.24 18:38:35múvemáccsó

  ez a cikk is de gáz.. ja modaliza. nem is lepődöm meg.

  asszem eljött a pillanat, hogy töröljem a kedvencekből a tejbenvajban blogot. elért a tré szintre.

  sajnálom hogy ilyen rövid idő alatt kifújt, és alábbhagyott a lelkesedés. ez azzal is járt hogy danny lotion meg moda liza többet irkálhattak, akik pedig értettek volna egy picit is ehhez a témához valahogy lekoptak...  kár érte, jó lett volna, sajnos csak egy izzadságszagú alja blog lett.  a híresekről szóló cikkek copy-beillesztés (vagy tökre rosszul fordítják le), a főzős meg LECSÓ, a ruhák béna reklámok, és még MINDIG UAZOKKAL AZ üzletekkel (hogy az ilyenkor készült fotók minőségét ne is méltassam), ez a folttisztítós (lsd tornacipő) meg gyűrű áztató oldalról ne is beszéljek.

  innen már csak .... van hátra

 • 2008.09.24 21:49:05Cobold

  mint minden nő?

  én ki nem állhatom, amikor muszáj venni valami függönyt már megint, mikor 5 éve is vettem már egyet.

 • 2008.09.24 22:15:41hófehérke

  nekünk például nincs is függönyünk. a legfelső emeleten lakunk, nem lát be senki, és még egy látogatónknak sem hiányzott.

 • 2008.09.25 00:15:50miss pip

  "Sajnos törölköző most pont nem kellet, de..." kellett. ketto db T. csok.

 • 2008.09.25 09:45:24szomszéd

  Györben vagy környékén van valahol ilyesmi?

 • 2008.09.25 12:10:13Irsai Oliver

  Győr közelében? Parndorf!

  Hopp, ez is reklám volt ;-)

 • 2008.09.25 16:29:36boszor

  Múveműccsó megihletett: akkor mint átlagos Tejbenvajban-olvasó, idekanyarítok egy listát arról, mi érdekelne. Hátha valakit a szerzők közül érdekel, mi érdekli az átlag Tejbenvajban-olvasót:)  1. Divat. Nem az, hogy mit visel x vagy y sztár, sztárocska, illetve wannabe, ez engem sehol nem érint.

  Divat, mint magyarországi vagy külföldi tervezők kollekciói (miért nem jár a Tejbenvajban stáb divatbemutatókra?). Divat, mint általános trendek. Régebb sok ilyen cikk volt, most mi lett velük?  2. Tippek, trükkök. A gyűrűtakarítós-féle poszt ilyen. Mondja el pl. egy szakértő, mit hogyan sminkben, öltözködésben, melltartóválasztáskor, sorolhatnám. Kimeríthetetlen téma.  3. Recept. Azzal a pontosítással, hogy ne luxusalapanyagokból 3 óráig készülő csoda legyen. Ez amúgy van:)  4. Történetek. Pl. egy híres divattervező története. Vagy egy nagy múltú termék vagy cég (kozmetikum, bútor, kajapia), ami már nem reklám-, hanem legendaszámba megy.  5. Vélemények, szösszenetek, sztorik, amik a témához kötődnek, saját merítésből. Mint a szülinapi takarító. Ami véleménycserét, vitát indíthat.  Illetve, amit úgy látom, nem egyedül utálok.  1. Hírességek minden mennyiségben. Erre ott az egész Velvet vagy a Gumicukor, ha kommentelőket kell vonzani. Vagy ha már muszáj, akkor legyen vmi szokatlanabb megközelítés. Pl. hogy öltözködnek a nőnemű politikusok, közéleti személyiségek? (Lásd: ugyanaz a ruha többször téma).  2. Reklám. Jajdefasza cuccok kaphatók x boltban, minden kritikai szándék nélkül. Ha fizetik, akkor legalább legyen (x) a szerzőnél....így fair.  Kösz, hogy olvastatok.

 • 2008.09.25 16:30:12boszor

  MúvemÁccsó, bocsánat.

 • 2008.09.26 16:18:43borzoj

  Boszor!

  Olvasd a CotCot-ot,ha ilyasmkire vágysz.Ekkis

  reklám nekik is,mert intelligensek,kiváncsiak nem az érződik a cikkeiken,hogy gyerekpapi trutyizás közben, valami koszlott melegítőben odakanyarítanak egy fos reklámot,vagy igénytelen, magamutogató kis posztot.

 • 2008.09.26 17:48:10Lilienfeld

  Csatlakozom, én is szívesebben nézem a cotcot, olyan kellemes, h nincsenek "Lindsay Hilton platinára festette a tangáját" típusú förmedvények

 • 2008.09.27 00:44:47gioia

  Én is egyre kevesebbet olvasom a tejben-vajbant, mert annyira unalmasak a cikkeik.A cotcot-ot favorizálom.

  Boszor kívánságlistájával nagyon is egyetértek, engem is hasonló témák érdekelnének.

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta