OFFLINE

Zsűrizze ön a sztárok pinkvetélkedőjét!

2008. szeptember 22., hétfő 08:00

Nemrégiben Pink Partyra csődült össze néhány ismert és kevésbé ismert sztár Hollywoodban egy rákkutató központ segítésére. Az esemény háziasszonya Kate Beckinsale volt, aki a fenti képen jobbról látható, ebben a fantasztikus, felemás pántos rózsaszín habcsókban. Nem mindenki jelent meg azonban a buli nevének megfelelő árnyalatban, őket büntetésből említésre sem méltatjuk. Fent Kate Beckinsale mellett egy (még) kevésbé híres színésznő, Sarah Jane Morris látható, szintén felemás pánttal, de izgalmasan befelé buggyosodó aljzattal. Van még két rózsaszínbe bújtatott celebünk, szavazni is lehet majd róluk a hajtás után.

Másik két alanyunk két sorozatszínésznő. A baloldali Lori Loughlin itthon kevésbé ismert, ő egy nagyon csillogó, kicsit függönyre emlékeztető ruhát választott a rózsaszín kínálatból. A melléfotoshoppolt Marcia Crosst viszont nyilván senkinek nem kell bemutatni - ő egy pici fekete pontot érdemel azért, hogy mintha vékonyabb lenne, mint ami a szemnek jólesik, viszont egy hatalmas pirosat azért, hogy kis ridikülje is pink. Nos, melyikük ruhája tetszik önnek a leginkább? Szavazás indul!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta