OFFLINE

Bulizzon szombaton magyar divatbloggerekkel

2008. szeptember 19., péntek 16:00

Nagyszerű gumipopzenével vár minden kedves érdeklődőt egy csomó divattal és menőségekkel foglalkozó magyar blog a Trafóban.

"A Kunk megrendezi a 2ManyBloggas2-t, Szeptember 20-án a Trafóban, ahol összecsapnak a művészettel, zenével, kultúrával, és divattal foglalkozó blogok, egybegyúrva egy ízléses indie/electro buli-csomagba. A belépőjegy nyolcszáz forint. A szórakozásért a zeneblogok képviselői felelnek, nevezetesen: a házigazda, a bűnös örömöket/smart electro-t szállító Kunk; ketten az Ektiv raver csapatából, Tmx/Popbitch (Kollektiva) és WPAHP; az indie-őrség Gumipop + különleges vendégként Tonyo vs Ádi (The Moog)", írják a szervezők.

Cím: IX. Lilliom u. 41.
Szeptember 20. szombat, Trafó Bár Tangó

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta