OFFLINE

Veri a csíptetős fecskeraj a madárollót vagy a virágos kanalat?

2008. szeptember 15., hétfő 08:00

Kerek évforduló (nem, nem 19) alkalmából ajándéközönben részesültem a múlt hétvégén egy pisztáciás pesztóval és őszibarackos bóléval fűszerezett partiért cserébe. Három vendégem is ugyanattól a cégtől válaszott nekem ajándékot, a Pylones Paris-től, pedig nem beszéltek össze. A fenti képen a L'Hirondelle fantázianevű termék látható: fecske alakú csipeszekről van szó, amelyeket a buli idejére örömemben (és, tegyük hozzá, alkohol hatása alatt) átmenetileg kiegészítőként alkalmaztam. A Pylones többi terméke is hasonlóan színes, formás és mindenvivő, ezért betelni sem tudok velük. A hajtás után megmutatom a másik két jópofaságot is, majd szavazásra bocsátom a kérdést: ön tud választani közülük?

Jonatán jelen esetben nem a kapitány, hanem egy olló. Ha rendelkeznék biológiai ismeretekkel, meg tudnám mondani, hogy darura, gémre, vagy milyen egyéb madárra emlékeztet ez a habókosan díszített tárgy - de önök biztosan tudni fogják. Mindenesetre fajtól függetlenül zseniális.

A fagyiskanál-család neve Scoop, és én egy zöld-virágos családtag büszke tulajdonosának mondhatom magam a parti óta. A következő bulimon tehát mindenképpen lesz egy nagy adag fagylalt, hogy stílusosan kanalazhassam a vendégek legnagyobb megelégedésére. Illetve... lehet, hogy van olyan ember a föld hátán, akinek nem jön be ez a retrós-bébis szárnyaló fantázia, ha hétköznapi tárgyak designjáról van szó? Csak szavazni kell az alábbi gépen, és minden kiderül. Választani lehet, hogy a három jópofaság közül melyik a leginkább telitalálat, de van egy gomb azoknak is, akiket a Pylones mindenestül hidegen hagy. Lássuk!

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta