OFFLINE

Gisele Bündchen pózol Max Factornak Carmen Electra helyett

2008. szeptember 11., csütörtök 13:00

A legszexibb üzletasszonynak megválasztott papucskirálynő lesz a Max Factor kozmetikai cég arca Észak-Amerikában. Ezáltal a brazil modell leváltja Carmen Electrát, bár Nyugat-Európában, Latin-Amerikában, Ausztráliában és Ázsia bizonyos részein a cég megőrzi korábbi modelljét, Carmen Kasst.

A Gisele Bündchenről készült reklámfotókat Pat McGrath sminkmesterrel és Nick Knight fényképésszel készítették, némelyiken egyébként egészen úgy fest Bündchen, mint egy romantikus lányregény vagy a legújabb hollywoody-i románc főszereplője. Talán nem is véletlen a Sytlelist.com Hableány-hasonlata, ugyanis Max Factor, aki lengyel bevándorlóként érkezett az Egyesült Államokba az 1900-as évek elején, filmes piperékkel kereskedett. A cég jövőre lesz 100 éves, szóval elképzelhető, hogy a kampányaival rá fog játszani a filmes örökségre. (Kép: Max Factor)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta