Most bevallhatja, ha hordta már szerettei nevét kiegészítőként

Egyszer kaptam valakitől egy nyakbavalót, amihez egy hosszú levél is tartozott. Aki a láncot fűzte, ebben magyarázta el, a felhasznált kövek közül melyik mit jelent számára, kész kis történetet kerekítve a dologból. Mindkettőnk nevét is belefűzte a láncba, betűkkel ellátott gyöngyöket használva. Az így elkészült ékszer a szívemhez nyilván roppant közel áll a mai napig, be kell azonban vallanom, hogy borzalmasan néz ki. Ennek ellenére hordom, igaz, nem nyakban, hanem karkötőként, csak bulikba (=sötétbe).

Britney Spears azonban büszkén a nyaka köré kanyarította ezt a gyermekei nevével díszített láncot. A hajtás után mutatunk közelebbi képet is a szívhez szóló kiegészítőről, sőt, egy rövid listát is adunk a gyakran nevesített tárgyakról, hogy önök könnyebben válogathassanak közülük - melyikből kaptak már, melyikből adtak már, melyiket használják/hordják.

1. Neves nyaklánc.

2. Névvel díszített vagy egyenesen szeretteink fényképét tartalmazó póló.

3. Csomózott vagy egyéb karkötő - ez is névvel.

4. Neves bögre.

5. Szeretteink nevét vagy fényképét tartalmazó medál vagy kulcstartó.

6. Az ünnepelt ehető fényképével díszített szülinapi torta.

Így hirtelen ennyi. Most önök jönnek, gondolatébresztőnek pedig íme a Modern Talking legendás Thomas Anderse, aki előszeretettel viselte a nyolcvanas és kilencvenes években neje, Nora nevét:

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek