OFFLINE

A kis fehér ruha az új kis fekete ruha

2008. szeptember 9., kedd 13:00

Legalábbis a javában tartó New York Fashion Week-en felvonultatott kollekciók áttekintése alapján. A New York-i divathét szeptember 5-12-ig tart, és a 2009. tavaszi divatot mutatja be a legnevesebb divattervezők tolmácsolásában. Bár hosszú évtizedek óta úgy tűnt, a legnagyobb klasszikust, a kis fekete ruhát soha, semmi nem taszíthatja le a trónról, most úgy tűnik, a kis fehér megteszi.

A kis fehért viselőknek nem kell feltétlenül a szűziesség álcája mögé bújni, Carolina Herrera például koromfekete, füstös szemmel, és fekete övvel dobta fel a fehér koktélruhát. A kollekciókból az is kiderült, hogy 2009. tavaszán gladiátorcipővel párosítva a legbiztosabb a kis fehér. (Baloldali kép: Carolina Herrera, jobboldali: Zero és Maria Cornejo)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta