OFFLINE

Védekezzünk divatosan dizájnóvszerrel

2008. szeptember 8., hétfő 08:00

(Fotó: Proper Attire)

A divatvilág újabb izgalmas együttműködésének lehetünk szemtanúi. Ezúttal az izraeli születésű amerikai tervező, Yigal Azrouël a Proper Attire óvszergyártó céggel karöltve menő dizájnóvszerekkel örvendeztette meg a legelvetemültebb divatőrülteket. Ez a hír is csak azt bizonyítja, a divat manapság igencsak képlékeny fogalom, nem áll meg egy-egy ravaszul megválasztott ruha, cipő vagy táska viselésénél és az apró részletek legalább olyan fontosak, mint az összkép. Talán erre gondolhattak a Proper Attire emberei is, hogy nem csak az számít milyen táskát hord az ember a vállán, az sem mellékes mi lapul a mélyén. A kifejezetten nőket megcélzó cég dizájnos óvszereivel arra szeretné bátorítani a hölgyeket, hogy annyi minden más mellett, nyugodtan ragadják ki az óvszervásárlást is a férfiak kezéből és persze tegyék ezt szexisen, divatosan és stílusosan.

A sármos izraeli tervező három új óvszerrel járult hozzá a cég kollekciójához. És ha már így benne volt a tervezésben, a dizájnóvszerek mellett három Azrouël darabbal gyarapította a Proper Attire, eddig főleg American Apparel-re korlátozódó póló-vonalát is. A Flame, Olive és Violet fantázianevű óvszereket $6-ért lehet megvásárolni (egy csomagban három darab található), a pólók ára viszont már jóval borsosabb, ezek $60-ba kerülnek. (Fotó: Northfoto)

Mielőtt még azonban azt gondolnánk puszta rongyrázásról van itt szó, fontos megjegyezni, hogy a „Required for entry” (Belépéshez kötelező) és „Dress him up” (Öltöztesd fel) szlogenekkel nyomuló Proper Attire az óvszerek után járó teljes bevételt az amerikai Planned Parenthood szervezetnek ajánlotta fel. A Planned Parenthood a pro-choice (a választásért) mozgalom egyik bástyája. Nőgyógyászati és szülészeti központjaik országszerte nők millióinak biztosítják a döntés szabadságát a fogamzásgátlás és a terhességmegszakítás terén is. Ez azért is kiemelten fontos, mert ahogy az a Planned Parenthood oldalán olvasható, évente több mint három millió nem kívánt terhességről beszélhetünk és 19 millió nő és férfi fertőződik meg valamilyen fajta szexuális úton terjedő betegséggel. A Proper Attire óvszerek tehát felfoghatók nyílt állásfoglalásként a divat mellett, de ennél talán fontosabb, hogy a felelős védekezés és az egyén szabadsága mellett is protestálnak.

(Forrás: New York Magazine)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.09.08 10:38:12Kolompár Winettou

  Coito ergo Sum!

 • 2008.09.08 12:30:19Picinger

  Asszem Benetton gumit szoktam látni a Rossmann-ban.

 • 2008.09.08 13:56:36Chrys_

  Picinger:

  Az biztos tapad, még kanyarban is :)

 • 2008.09.08 15:44:19blueberry

  Winettou, akkor én ezekszerint nem vagyok, mivel még egyszer sem sikerült coitálnom... Sőt, akkor ezen a világon CSAK férfiak vannak! :-D

 • 2008.09.08 15:55:32Mila

  Az óvszer nem érdekel,de a cél támogatandó...és milyen jó a pasiiiiiiiii :-))

 • 2008.09.08 21:28:59bagolybagoly

  Hát nem tudom ezek óvszerek mitől mások, mint az összes többi, de a csávó határozottan szemrevaló

 • 2008.09.08 21:42:16Sutheo

  a következő tipustokat a Yokohama és a Pirelli mutatják be, autórajongók előnyben jeligére Porschés meg Ferraris változatban

 • 2008.09.09 13:09:02kutyaház

  Ez a pasi nem is jó...

 • 2008.09.09 13:42:36mak

  mekkora hülyeség ez a divat ...és az emberek iszonyú pénzeket költenek rá. EZ RÖHEJ. úgy hogy van. minek olvasom el...? a pasi nem rossz, de ha a hülye faleveleivel hódít, hát hova röhögjek? na megyek is bocs. nem is érek rá.

 • 2008.09.09 14:14:58passion fruit

  Én pont erről nem gondolnám, hogy iszonyú sokba kerülne. A Trojan és Lifestyles óvszerek is $5-6-ba kerülnek, az utánuk járó bevétel viszont az óvszercégek zsebét tömi. Az nyilván ízlés dolga, hogy bejön-e valakinek Azrouel dizájnja vagy sem. Mint ahogy az is, bejön-e valakinek Azrouel (hajjaajj).

 • 2008.09.09 21:30:51mangobebi

  szerintem jo otlet, mert 1. jo szervezetet tamogatnak, a planned parenthood nagyon hires itt, es rengetegen mennek hozza. egy baratom tanitott naluk egy evig, isteni programjaik vannak, es nagyon konnyen elerhetoek. en is gondolkodtam, hogy itt is onkenteskedek egy kicsit. szoval elore!!!!

  2. sokan utalnak ovszert venni, mert 'ciki', meg mert csak egy ovszer. ez meg feldobja kicsit, kedvet csinal, es az ara tenyleg nem durvabb mint a tobbinek. es ha ez segit, hogy tobb no legyen lelkes ovszervasarlo-, es HASZNALO, akkor elore!

 • 2008.09.09 21:31:17mangobebi

  es a csavo nagyon szexi...

 • 2008.09.09 21:49:42mangobebi

  es tuti bedobja a "bebi hozom az ovszert, amit en terveztem ;)" szoveget :DDDD

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta