OFFLINE

Julia Roberts ezúttal pólót tervezett a jótékony Armaninak

2008. szeptember 6., szombat 13:00

Tavaly egy női és egy férfi karkötővel rukkolt elő, most pedig egy egyszerű pólót tervezett Julia Roberts az Armaninak. Egész pontosan a divatcég (PRODUCT) RED-kollekciójának része ez az új ruhadarab, amelynek közepén az „élet fája” látható, csakúgy, mint korábban a bőr karkötőkön. A korlátozott példányszámban gyártott pólók 125 dollárba (kb. 20.500 Ft) kerülnek, és a bevétel egy részét a Global Fund for AIDS nevű jótékony szervezet kapja. Állítólag a pólókat a támogatott kontinensen, Afrikában fogják gyártani: az adományt ugyanis itt használják fel a malária, a tuberkulózis és az AIDS megfékezésére.

Giorgia Armani azt nyilatkozta, hogy „imádok Juliával dolgozni és hagsúlyozom, milyen nagyra értékelem, hogy az effajta törekvéseimben mindig mellettem áll.” A pólók belső felén Roberts aláírása látható, és fekete, piros és szürke színben kaphatók női és férfi változatban is. Az „élet fája” koronájában pedig elrejtettek három szót, amelyek első betűjéből okosan kirakható a márka mozaikszava: "Revolution-Evolution-Devotion". Ön szerint a linken látható pólók eléggé forradalmiak, és kifejeződik bennünk a feljődés és az odaadás? (Kép: Emporio Armani)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.09.06 21:37:30cometneni

  Mit kellett ezen tervezni??

 • 2008.09.06 22:01:09hoppárézi

  Es ehhez mennyit torted a buksidat Julia?kb ilyenben szoktam otthon takaritani...(bocsi nincsenek hosszu ekezeteim)

 • 2008.09.06 22:02:25hoppárézi

  Ezen a trikon mennyit torted a fejed Julia??kb ilyenekben takaritok otthon (bocsi nincsenek ekezeteim)

 • 2008.09.07 10:16:40Gladia Delmarre

  Jó, hát ez egyértelműen adománygyűjtő dolog, szóval nem érdemes a pólók kinézetén csámcsogni. Aki odavan Juliáért, és van léje, bármit megvesz, amihez köze van. Ezt használják ki a nagy divatcégek, amikor összedolgoznak a sztárokkal.

  Sztem jó, h Armani felvállalja ezt. Monnyuk az, h Afrikában gyártják majd a pólókat... hát, kíváncsi leszek mennyit fizetnek a varrónőknek majd... de nem akarok gonoszkodni. Most naív akarok lenni, és elhinni az egészet:-)



  Ja, Mel Anzs! A feliratot nem elrejtették a fa koronájában, hanem fölé tették:-) De egyébként tök mind1. Én nem oda tettem volna:-))

 • 2008.09.07 11:21:02MotherKnowsBest

  Azért drukkoltam, h ne ujjatlan legyen! Csak felveszi J.mama már csak reklámilag is. Hülyén nézne ki a hónaljkutya. Vagy az lenne tán az életfa messzire nyúló gyökérzete?

  (Fúj! Utálom magam ilyenkor :)

 • 2008.09.07 12:05:52Nowo

  Mother...,

  ez az egész "hónljakutya"-üldözés dolog egy felvett trend.

  Némrég láttam egy régi filmet Siphia Lorennel,akinek abszolút természetes módon szőrös volt a hónalja.Ettől még gyönyörű volt.

  Valamint a szépséges Tordai Terinek a "Jóestét nyár..-" c.filmben úgyszintén szőrös a hónalja.

  Nabumm!

  Akkor az volt a divat,úgy volt természetes.

  Ami most megy,hogy mindenütt lecsupaszítják magukat a nők (és férfiak)időnként természetellenes már...

  -bocs az off-ért-

 • 2008.09.07 13:48:47liliii

  jah nem egy nagy was ist das. de valszeg jótékonykodásra jó lesz.

 • 2008.09.07 13:53:27Ariana

  Nowo, nagyon igazad van! :))))

 • 2008.09.07 14:16:31MotherKnowsBest

  Kedves Nowo!

  És azokban az időkben volt, mozi, meg keverőtárcsás mosógép, meg befőzés, meg hasonlók. De hónaljgomba is volt már akkor is. Az a szőrre telepszik rá, kb. úgy mint a fákra, bokrokra az ónos eső.

  Sőt nekem van ma is olyan ismerősöm, akinél ilyent láttam.

  Ízlések és pofonok...

  (Egyébként meg a középkorban a fürdés sem volt valami népszerű :)

 • 2008.09.07 19:35:43Nowo

  Kedves Mother!

  Én úgy tudom,hogy a szőrzet a különböző baktériumok ellen (is) véd.Szőrzet hiányában "akadálytalanabbul" juthatnak be a különböző testnyílásokba.Természetesen a fürdést nem helyettesíti...:)

 • 2008.09.07 19:39:24Gladia Delmarre

  Mother, nem akarnék kötözködni veled, de a gomba nem a szőrben telepszik meg, hanem a bőrben. És általában hiányos tisztaságú helyeken kapható el (és hiányos tisztálkodás következményeként jelenik meg), legtöbbször lábon, hajlatokban jelenik meg, ott is, ahol szőr elvétve sem akad. Szóval sztem ez nem igazán volt jó válasz. Az ismerősöd nem a szőre miatt lett gombás.

 • 2008.09.07 22:55:57trollkotze

  Mother

  Azért ne sugalljuk már, kéremszépen, hogy akinek hónaljszőre van, az büdös, ápolatlan és gombás... Mellesleg a férfi-hónaljszőrtelenítés még nem igazán divat (jó, jó, ott a Beckham, de az más - nem káeurópai átlagféfi), akkor most az összes férfi hónalja rothadó gombatelep?

  Egyébként igaz, hogy a szőr magábaszívja és megtartja a szagot - ez is (volt) a funkciója ősemberkorunkban, de megkockáztatom, ma is, attól függetlenül, hogy közben "feltaláltuk" a civilizációt...

  Én csupaszságpárti vagyok - praktikus okokból -, de tisztában vagyok vele, egyéb szempontból csupán divat.

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta