OFFLINE

Marc Jacobs a lejárt t.A.T.u.-ra cserélte Beckhamnét

2008. szeptember 4., csütörtök 08:00

A t.A.T.u.

Marc Jacobs megunhatta, ahogy Victoria Beckham széttárt lába kifelé kalimpál egy hatalmas bevásárlószatyorból, és talán fiatalítani akar, mert a t.A.T.u. nevű orosz duót nevezte meg ősz/téli kampánya új arcának. A két – korábban leszbikusnak beállított, ma már simán meztelenül érvényesülni próbáló – énekesnő nem megdöbbentő választás a divattervezőtől. Az eredetiséget olykor-olykor nélkülöző tervező nem riad vissza a merész választásoktól, és kampányaihoz általában feltűnő és cseppet sem konzervatív arcokat választ, mutat rá a Marie Claire, mint például Sofia Coppola rendezőnőt, a The White Stripes Meg White-ját vagy az amerikai gyereksztárt, Dakota Fanninget. Kérdés, hogy mit hoz ki a t.A.T.u.-ból, bár nem lepődnék meg, ha fegyverek és mellek lennének a kampány fókuszában.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta