OFFLINE

Rockénekesnek neveli gyerekét a világ 11. topmodellje

2008. július 28., hétfő 13:00

„A saját jövőmön nem szoktam sokat gondolkodni, inkább a gyerekem jövője érdekel. Már, amikor csecsemőként ordított, arra vágytam, hogy rockénekes legyen. Hallottam, hogy jó, nagy hangja van”- nyilatkozta egy alkalommal Isabeli Fontana, aki a Forbes szerint a világ tizenegyedik legkeresettebb modellje, és aki legtöbbször kétéves, Lucas nevű kisfiáról beszél olyankor, ha saját életéről és karrierjéről kérdezik.

 

A huszonöt éves brazil modell a szintén modell Alvaro Jacomissi felesége. Karrierje úgy kezdődött, hogy 13 éves korában megnyerte az Elite modellversenyét, és egy év múlva kezdett dolgozni a szakmában, amikor Milánóba költözött „Velem minden korábban történt, mint az átlagemberekkel, korábban lettem felnőtt, és talán anya is korábban lettem, mint ami az emberek szerint normális lett volna.” A 16 éves Isabeli Fontana volt a legfiatalabb modell, aki megjelent a Victorias Secret katalógusában, és aki ott megjelenik, az valahogy rendszeresen szerepel a világ legkeresettebb modelljeinek listáján. A legtöbb divatlap címlapján szerepelt, a Vogue, a Harper’s Bazaar, a Numéro, az i-D, és az Arena jegyzi a fotóit. Többek közt olyan divatházak kampányaiban szerepelt, mint a Chanel, az Emporio Armani, a Helena Rubinstein, a Hugo Boss, a Hussein Chalayan, az Oscar de la Renta, a Revlon, a Roberto Cavalli, és márciusban a Versace arca lett Natalia Vodianovával együtt. Ez utóbbi márka reklámozására az itthon kapható napszemüvegek és kiegészítők alapján mi Keleti Györgyit sem tartanánk teljesen alkalmatlannak, bár ha Fontana a márka arca, akkor még van remény.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta