OFFLINE

Másfélmillió forintért vegyen egy doboz csokit!

2008. július 23., szerda 13:00

Jó, nem pont másfélmillió forintba, csak 1.437 millióba kerül átszámítva az ötezer fontos csokoládé, amelyet augusztustól a londoni Harrods kezd értékesíteni. A Patchi luxus-édességmárka megalkotta azt az édességet, amellyel egy orosz oligarcha, és egyszerűbb vállalkozó is kibékítheti a feleségét, amikor az látványos tüneteket produkál, mert nem kapta kölcsön a férfi Eclipse 500-as jetjét, hogy meg tudjon kávézni Rómában.

Egyes kutatások szerint a csokoládéfogyasztás hatására a boldogsághormonként ismert endorfin szabadul fel az agyban, amelyik nyugtatja az idegeket és erősíti az immunrendszert, vagyis biztosan hatásos az ehhez hasonló, kiélezett helyzetekben. Az értékes édesség dobozának tartalma 49 darab csokoládé, és a gyártó szerint a csomagolásba is a legfinomabb anyagokat építették be, bár arra nem tértek ki, mik ezek a finom anyagok. A csokoládé is rendkívül értékes, különleges alapanyagokból készült, finom desszert. Ékszert nem olvasztottak a csokoládéba, amelyik szintén emelné az értékét. Ha vendégeket várunk, érdemes széfbe helyezni a csokoládét, nehogy jelentős legyen a benne eshető kár.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta