OFFLINE

Megmutatja a fenekét és a mellét Gisele Bündchen

2008. július 21., hétfő 13:00

Szuperszexi fotókkal mutatja meg magát a szépséges, brazil modell, a perui Mario Testino divatfotós kamerája előtt, agyonszaggatott farmerruházatban pózolt. "Ez az egész arról szól, hogyan hordjuk egy farmert anélkül, hogy a farmert felvennénk. Azt fogják mondani az emberek, hogy a fenekemből túl sok látszik, pedig bocsánat, a fenekemből több látszott a Victoria Secret fotóin. Hét éve a fenekem minden katalógusban benne volt" - tréfálkozott a Female Firstnek, majd hozzátette, soha nem venne fel szaggatott farmert. "Semmi olyat nem hordanék, ami kicsit is a közelében van ezeknek a daraboknak. A fotózás után lekaptam őket és már mentem is haza" - meséli. A szexi fotók a divat- és művészeti V magazinban jelennek majd meg. (képek: V magazine)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta