OFFLINE

Rihanna lett a Gucci új arca

2008. július 18., péntek 08:00

A Gucci új, jótékonysági akciójának arca lesz Rihanna. A divatház az Unicefet szeretné támogatni azzal, hogy limitált szériás ruháiból befolyt összeget a szervezetnek ajánlja fel. Ezeket a ruhákat a Grammy-díjas énekesnő népszerűsíti majd, aki saját bevallása szerint maga is szeret jótékonykodni.

A barbadosi énekesnőben egyre több divatház lát nagy reklámértéket. Néhány hónappal ezelőtt a Piaget luxusóra gyár kereste meg, hogy csuklójára akaszthasson egy termékét. Az énekesnő Take a Bow című dalához készült klip egyben órabemutató is volt, a kisfilm nézői többször is megcsodálhatták a Piaget új női modelljét az énekesnő kezén. Umbrella című dalának nyomán Rihanna saját esernyői is ismertek, bár túl sok fantázia nincs bennük. Arról egyelőre nem lehet tudni, hogy a Guccinak hosszú távú tervei vannak-e a stíluskirálynő Rihannával, a divatház májusban cserélte le egyik reklámarcát. A korábbi ékszer-kollekciójukhoz fotózott kampányban megjelenő Drew Barrymore helyett Claire Danest választották az új kampány számára. Mint azt Frida Giannini, a Gucci egyik kreatívja elmondta, a cég szerint a színésznő egy modern ikon. Van egy olyan sejtésünk, ezt a jelzős szerkezetet Rihannára is olyan könnyen rá lehetne adni, mint egy Piaget-órát.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2008.07.20 12:21:22sunny_days

    ez a Rihanna még vastagon sminkelve olyan csúnya, hogy két év alatti gyerekeknek nem is volna szabad ránézniük

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta