Milla Jovovich lekicsinyíttetné a térdét

Milla Jovovich talán már a Visszatérés a kék lagúnába című filmmel elbűvölt, bár valójában sosem tudtam napirendre térni a jégszínű szemei felett. Az viszont, hogy állandóan mosolyog, ráadásul nagyon terhesen is nagyon jól nézett ki, és tudja hordani a ráadott ruhákat, bónuszpontokat eredményez. Ráakadtam egy, a színésznő-modellel nemrégiben készült Times Online-interjúra, amelyből többek között az is kiderül, hogy Jovovich melyik testrészén módosítana, meg hogy szerinte hogyan kell hordani az őrült ruhadarabokat. Pillantson bele a színésznő divattippjeibe a hajtás után.
 

Mi a kedvenc ruhadarabja? Egy kasmír sál. Azért szeretem, mert bármi fölé felvehető, és az ember gyönyörűnek és tündöklőnek érzi magát őle, mintha egy homokdűne fölött lebegne.

Ha egy tanácsot adhatna divat- vagy szépségápolás-ügyben, mi volna az? Nagyon kevés ember tud jól viselni egymástól elütő, őrült ruhákat. Maradjunk inkább konzervatívabbak: ha van egy őrjítő sálunk, helyezzük azt a középpontba.

Mi a legnagyobb divatbűn? Minden hiba elnézhető, mert csodálatos alkotásokhoz vezetnek. Ha az ember kockáztat, akkor nagy és gyönyörű hibákat vét. Mondjuk a pantallót nem szeretném visszahozni a divatba.

A divatnak melyik részét utálja? Azt az elvárást a nők felé, hogy követniük kell a trendeket. Olyan sok ember hordja azt, ami épp divatos, még akkor is, ha nem biztosak benne, hogy jól áll nekik. A kényelem az elsődleges szempont. Hagyatkozzunk az ösztöneinkre.

 

 

 

Vajon az emberekben milyen kép alakult ki önről az alapján, ahogy öltözködik? Valószínűleg azt hiszik, hogy bolond vagyok. Kaptam már Golden Hanger (Arany Vállfa) díjat a rosszul öltözöttségem miatt Joan Riverstől. Nem hiszem el teljesen, ha valaki kritizál, ahogy azt sem, ha bókol.

Ha megváltoztathatná bármely testrészét, melyik volna az? Megnyújtatnám a nyakamat és azt sem bánnám, ha térdkicsinyítő műtétet hajtanának végre rajtam.

Ha elcsenhetné bárkinek a ruhatárát, legyen az élő vagy holt, valóságos vagy kitalált, kiét választaná és miért? Marianne Faithfulét és Bianca Jaggerét. És Isabel Archertől is lopnék Henry James Egy hölgy arcképe című regényéből. Mindent elcsennék Edith Wharton hősnőitől és a Dickens-regények kis kéményseprőitől is. Imádnám feltúrni David Bowie gardróbját. Mindezeket a ruhákat pedig egy saját ruhatárrá gyúrnám össze.

Ha végignézegette a fenti galériát a csodás Milla Jovovichról, írja meg, hogy vajon ön kitől nyúlna le legszívesebben pár ruhadarabot.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek