OFFLINE

Milla Jovovich lekicsinyíttetné a térdét

2008. július 16., szerda 08:03

Milla Jovovich talán már a Visszatérés a kék lagúnába című filmmel elbűvölt, bár valójában sosem tudtam napirendre térni a jégszínű szemei felett. Az viszont, hogy állandóan mosolyog, ráadásul nagyon terhesen is nagyon jól nézett ki, és tudja hordani a ráadott ruhákat, bónuszpontokat eredményez. Ráakadtam egy, a színésznő-modellel nemrégiben készült Times Online-interjúra, amelyből többek között az is kiderül, hogy Jovovich melyik testrészén módosítana, meg hogy szerinte hogyan kell hordani az őrült ruhadarabokat. Pillantson bele a színésznő divattippjeibe a hajtás után.
 

Mi a kedvenc ruhadarabja? Egy kasmír sál. Azért szeretem, mert bármi fölé felvehető, és az ember gyönyörűnek és tündöklőnek érzi magát őle, mintha egy homokdűne fölött lebegne.

Ha egy tanácsot adhatna divat- vagy szépségápolás-ügyben, mi volna az? Nagyon kevés ember tud jól viselni egymástól elütő, őrült ruhákat. Maradjunk inkább konzervatívabbak: ha van egy őrjítő sálunk, helyezzük azt a középpontba.

Mi a legnagyobb divatbűn? Minden hiba elnézhető, mert csodálatos alkotásokhoz vezetnek. Ha az ember kockáztat, akkor nagy és gyönyörű hibákat vét. Mondjuk a pantallót nem szeretném visszahozni a divatba.

A divatnak melyik részét utálja? Azt az elvárást a nők felé, hogy követniük kell a trendeket. Olyan sok ember hordja azt, ami épp divatos, még akkor is, ha nem biztosak benne, hogy jól áll nekik. A kényelem az elsődleges szempont. Hagyatkozzunk az ösztöneinkre.

 

 

 

Vajon az emberekben milyen kép alakult ki önről az alapján, ahogy öltözködik? Valószínűleg azt hiszik, hogy bolond vagyok. Kaptam már Golden Hanger (Arany Vállfa) díjat a rosszul öltözöttségem miatt Joan Riverstől. Nem hiszem el teljesen, ha valaki kritizál, ahogy azt sem, ha bókol.

Ha megváltoztathatná bármely testrészét, melyik volna az? Megnyújtatnám a nyakamat és azt sem bánnám, ha térdkicsinyítő műtétet hajtanának végre rajtam.

Ha elcsenhetné bárkinek a ruhatárát, legyen az élő vagy holt, valóságos vagy kitalált, kiét választaná és miért? Marianne Faithfulét és Bianca Jaggerét. És Isabel Archertől is lopnék Henry James Egy hölgy arcképe című regényéből. Mindent elcsennék Edith Wharton hősnőitől és a Dickens-regények kis kéményseprőitől is. Imádnám feltúrni David Bowie gardróbját. Mindezeket a ruhákat pedig egy saját ruhatárrá gyúrnám össze.

Ha végignézegette a fenti galériát a csodás Milla Jovovichról, írja meg, hogy vajon ön kitől nyúlna le legszívesebben pár ruhadarabot.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.07.16 09:05:46pandilla

  Samantha-tól és Miranda-tól a Szex és New Yorkból.

 • 2008.07.16 09:09:14vadbéku

  Carrie-től

 • 2008.07.16 09:33:56suo tempore

  ez a cikk nem is MJ térdéről szól

 • 2008.07.16 09:52:31theba

  tényleg nagyon szép ez a nő,én nagyon bírtam a zoolander-ben is:)

  az egész ruhatárát senkinek sem nyúlnám le(túlságosan szeretem a saját ruháimat),de a SATC szereplők kelléktárába azért beszabadulnék én is egyszer(bár Carrie cipői-ruhái nem hiszem,hogy rám jönnének,sebaj,ott vannak a táskák!),de mondjuk egy oscar átadóról is biztos találnék egy-két szép darabot:)

 • 2008.07.16 11:37:06hagymácska

  uhh az 5.képen az az izzadtságfolt gáz.

  amúgy nagyon csípem ezt a csajt..

  nekem leginkább egy Nanushka ruhatár kellene:)

  sztárok közül nem tudok mondani egyet se, mert nem ismerek olyat akinek kiforrott stílusa lenne..talán Sophie-Ellis Bextor vagy Roisin Murphy cuccai közül elfogadnék párat.

 • 2008.07.16 11:38:08ddevil

  "A divatnak melyik részét utálja? Azt az elvárást a nők felé, hogy követniük kell a trendeket. Olyan sok ember hordja azt, ami épp divatos, még akkor is, ha nem biztosak benne, hogy jól áll nekik. A kényelem az elsődleges szempont. Hagyatkozzunk az ösztöneinkre." - ez 10 pontos!

 • 2008.07.16 13:36:13caixa

  Catherine Zeta-Jones cuccait rabolnám le. Főleg a bőrdzsekijeit és az estélyiket.

 • 2008.07.16 19:25:28Szelíd hangorkán

  Jól áll neki az a pár kiló plusz.

 • 2008.07.17 11:18:33Heatherette

  ügyes címválasztás... "legkicsinyíttetné"... elmagyarázod, az mit jelent? miért nem lehet egyszer legalább átfutni azon, amit írsz?

 • 2008.07.18 12:04:44Cinkapanna

  Stílus, ruhatár: Audrey Hepburn.

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta