OFFLINE

Pisilő modell hívja fel a figyelmet az alkohol veszélyeire

2008. július 11., péntek 13:00

Az alkoholellenes kampányoknak komoly gyűjteménye van már, de azt nehéz megmondani, mennyire hatásosak. Néhány évvel ezelőtt Németh Kristóf színész vett részt a Bulizz józanul! szlogennel meghirdetett szombat éjjeli roadshow-ban Budapesten, de az nem lett túl emléketeses kampány. Az angolok évek óta újabb és újabb akciót terveznek meg az Alcohol Know Your Limit kampány részeként, hogy a fiatalok figyelmét felhívják arra, mennyi veszélyt jelent a számukra, ha ittasan elveszítik a kontrollt. A legújabb akció a divatszakmát érinti. Egy nem túl komoly, és inkább kínos, mint hatásos divatshow-ban egy fekete modell a kifutó közepére pisil, majd a következő a kifutó közepére hány, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy részegnek lenni ilyen következményekkel jár egy modell számára is. A soron következő férfimodell felrúgja kollégáját, ezzel erősítve az üzenetet. A videóban szereplő összes modell láthatóan józan, és arcukon jele sincs egy részeg ember agóniájának, agresszivitásának.

A kampány honlapja a videónál informatívabb, részletezik, hogyan hat az alkohol például a terhes nők szervezetére, mi az a mennyiség, amelyet a szervezet még elbír, és hosszú távon milyen egészségügyi következményei vannak a túlzott alkoholfogyasztásnak. Annyit mindenesetre megerősítenek, hogy a szalonspicc izgalmasabbá teszi a szexet, a túl sok alkohol azonban gátolja az aktivitást.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.07.11 14:13:37eszenagy

  ahelyett, hogy megtanitanak a fiatalokat rendesen inni! hogy ne igya magar tajt reszegre, ne legyen masnapos, ne usse ki magat. ezt is meg lehet tanulni, mint sok mas mindent es nem kellene mindenkinek sajat karan megtanulnia, sot egyes idiotak meg ugy sem tanulnak, talan ha elmagyarazna nekik valaki. pl. ne keverj piat, ne igyal bizonytalan eredetu alkoholt, egyel pialas elott, alatt, egy nagy adag c vitamin segithet elkerulni a masnapossagot, mindeni talalja meg a neki valo alkohol fajtat, pl. laktozerzekenyek ne igyanak sort, stb.

 • 2008.07.11 14:28:21bigyibogyo

  hadde ha meg be sem csicsent mi a jo abban,h iszik?:)

 • 2008.07.11 14:44:31Pandita

  Mint ahogy azt nagyjából bármiről el lehet mondani: itt is a mértékletesség a kulcsszó. Azt kell megtalálnia mindenkinek.

  Amúgy ez a klipecske engem nem tántorítana el, ha azon morfondíroznék, hogy piáljak-e és ezt nézném meg. Ezek modellek. Én nem vagyok az. Nem rólam szól tehát.

  Nem tartom jónak ezt a kampányt.

 • 2008.07.11 18:28:31hatR

  szerintem jo, még ilyet! :)

 • 2008.07.12 10:02:09Kolompár Winettou

  Az alkohol dehidratál (víztelenít) ezért kell már buli közben vizet is inni, másnap nem leszel kiszáradva!

 • 2008.07.13 17:49:47gven

  ez nagyonszar

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta