OFFLINE

Erősítést vet be Kate Moss mellé a Rimmel

2008. július 10., csütörtök 13:00

Emberemlékezet óta Kate Moss a Rimmel arca, de 34 éves korában a szabályokat felrúgó, lázadó szupermodellt is utolérte a végzet: lecserélték. Igaz, nem egy, hanem két nő kellett ahhoz, hogy a Kate Moss után maradó űrt be lehessen tölteni. Az egyik Lily Cole, az űrlényarcú leány-nő, a másik pedig a nem kevésbé csodálatos Sophie Ellis-Bextor. Ők ketten lesznek a Rimmel új arcai. A fenti képek a reklámfotózás alkalmával készültek a dupla vezetéknevű énekesnőről, aki januárban olvasóink körében kolleganői közül a legnépszerűbbnek bizonyult. A hajtás után mutatunk róla még egy pár fotót és megmondjuk azt is, mi lesz most már Kate Moss sorsa.

A hírek szerint a két új modell toborzása ellenére azért Kate Moss arca sem fog teljesen eltűnni a Rimmel "kommunikációjából", sőt megmarad ő a cég szóvivőjének is, bármit is jelentsen ez utóbbi. Sophie Ellis-Bextor új képeinek egyébként azért is nagyon megörültünk, mert ő az egyetlen a fent linkelt szavazós posztban tárgyalt "popkisasszonyok" közül, akit nem láthatunk idén nyáron élőben is. Alison Goldfrapp, együttese első Magyarországi fellépéseként ugyanis most hétvégén ad majd koncertet a Balaton Sound fesztiválon, Róisín Murphy folyamatos áltöltözésekkel vadított, divatos és egyben zenei show-ját pedig a Sziget nagyszínpadán láthatjuk majd augusztusban.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.07.10 17:16:11Cinkapanna

  Jééézusom ez az "űrlényarcú leány-nő" nem eccerű teremtés (bár én inkább lárvaarcúnak mondanám)...brrr, de Sophie Ellis-Bextor sztem telitalátal.

 • 2008.07.10 17:43:53husii

  húúú Lily Cole nagyon ijesztő...áááá

  S.E.B-t meg nem szeretem. az első képen úgy néz ki mint Dobó Kata.

 • 2008.07.10 21:50:12Tpancs

  feltöltette az arcát (cheek-implants). ejnye.

 • 2008.07.11 10:09:07La Pantera

  Bextor kiemelkedő, különleges szépségű nő, szép a alakja, az arca olyan, mint egy finom porcelánbabának. Jól jár vele a Rimmel, az biztos.Engem sokkal inkább vásárlásra ösztönöz, mint a drogos, züllött Kate Moss, akit még vonzónak se tartok (bár a divatvilág odavan érte).

 • 2008.07.11 10:22:36heart-shaped.box

  bextor nagyon szép és nagyon stílusos nő. a tömeggel ellentétben én lily cole-t is nagyon szépnek és különlegesnek találom, olyan az arca, amit az ember nem felejt el. szerintem tündér-szerű.

 • 2008.07.11 20:47:23Vicuska

  szerintem meg ufó-szerű, de ízlések és pofonok...

  én még életemben nem láttam annyira ronda nőt, mint L.C. ...

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta