OFFLINE

A francia Becsületrenddel tüntették ki Armanit

2008. július 10., csütörtök 08:00

A múlt héten a francia Becsületrenddel tüntettek ki két olaszt, egyrészt Claudia Cardinalét, másrészt Giorgio Armanit. Franciaország legrangosabb kitüntetését Nicholas Sárközytől vehették át Párizsban. Érdekes módon tavalyelőtt is jutott ilyen díj egy olasz divattervezőnek, akkor az azóta nyugdíjba ment Valentino részesült a megtiszteltetésben. Nézzen be a hajtás mögé, és megtekintheti a díjátadás pillanatát, plusz van egy izgalmas bónuszképünk is.

Hát így tűzte fel a Becsületrend keresztjét Nicholas Sárközy Giorgio Armani zakójának hajtókájára. Vajon újabb két év múlva már Domenico Dolce és Stefano Gabbana lesznek a kitüntetettek között?

A bónuszképnek már nincs köze Armanihoz, csak nem bírtuk kihagyni az alkalmat, hogy mutathassunk egy friss képet Alain Delonról. Ő is ott volt ugyanis a díjátadó ünnepségen.

(fotók: AFP, Benoit Tessier)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.07.10 11:01:34ddevil

  Hihetetlen, hogy mindhárman 70 felettiek és mennyire nagyon jól néznek ki. Hozzájuk képest S.Loren és G.Lollobrigida rettenetesen erőltetett. Oké, Lollo már 80-on is túl van.

  Armani arca mondjuk fura, meg a bőrszín is túlzásba van víve, de akkor is.

  Egyébként miért kapnak olaszok francia becsületrendet?

 • 2008.07.10 12:15:43nyussz

  a nőn arcfelvarrás, vagy botox biztosan van. hajbeültetés is talán. még jó, hogy Armani agya nem szállt el, így pont úgy néz ki, mint egy fitt nagypapa. de az a jó

 • 2008.07.12 00:22:11pafff

  ezt az elbaszott orrplasztikát!

 • 2008.07.12 00:54:09aprilka

  pafff, ha Armanira gondolsz: neki világéletében ilyen volt az orra. lehet, hogy kölyökkorában lefejelte a mászókát, és uszkve 65 éve plasztikázták...

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta