Tippek a miniszoknya viseléséhez

Az idei nyár nagy slágere a szupermini, nem árt azonban néhány szabállyal tisztában lenni viselésekor. A szabályokat nevezzük inkább tippeknek, a Net-A-Porter divatszakértőinek ötleteit egészítettük ki, és arra kérjük, folytassa a sort:

1. A miniszoknyaviselés első és legfontosabb szabálya, hogy miniszoknya helyett viselje inkább azt a hatvanas években és mostanában is szuperdivatos, szuperrövid típusú bő ruhát, aminek angolul shift dress a neve, és talán magyarra a bő miniruha vagy a bébidoll-ruha kifejezésekkel lehetne fordítani, ha nem hangoznának iszonyatosan bénán.

2. Egyszerű, sima pólóhoz bokacsizma és mintás, vagy farmer miniszoknya - ez is nagyszerű választás az idei nyárra. Cindy Crawford nagybevásárlásra is így indul.

3. A strandra seggkilógatós muszlin kaftánt válasszon, az az igazán menő.

4. Bulira flitteres miniben menjen, ha megoldható, akkor arany színű csillogással.

5. Hétköznapi viseletként egy pamut pólóruhát válasszon, ha lehet akkor igazán rövidet, és csapjon a derekára egy jó széles övet.

6. A fenti összes ötlet igazán akkor menő, ha a ruhadarabok valami egészen élénk színben pompáznak, vagy legalábbis van rajtuk valami szemtelenül nagy és vidám minta.

7. A miniszoknya + magassarkú cipő könnyedén Miss Röfi benyomást kelthet, úgyhogy csak óvatosan. Egy kényelmes flipflop olykor kevésbé nőies, de alkalmasabb választás. (Képek: Northfoto)

Oszd meg másokkal is!
Mustra