OFFLINE

Kevés fehér texil és sok meztelen bőr

2008. július 4., péntek 08:00

Írtuk már, hogy a Kis Fekete Ruha egyetlen nő ruhatárából sem hiányozhat, hát úgy tűnik, a Kis Fehér Ruha is egy hasonlóan örökbecsű darab. Elektronikus celebarchívumunkba bepillantva szinte alig találtunk olyan női hírességet, aki ne mutatkozott volna ilyesmiben a nyár eddig elmúlt egy hónapjában. Balról Eva Longoria Parkert látjuk, a jobb oldali képen pedig Tara Reidet, de nem ő van fehérben, hanem egy beazonosítatlan barátnője, akivel egy reality show-forgatásra mentek együtt. További frivolabb és elegánsabb, egy- és többrészes példák a hajtás után - önnek melyik lesz a kedvence?

A vörös háttér előtt pózoló Heidi Klum dresszére szinte alig mondhatjuk, hogy "kis", hiszen térd alá ér - cserébe viszont legalább ujjatlan. Mellette Kylie látható, akinek szandálja csendesen folytatja a nálunk Mischa Barton és Elle MacPherson révén kisebb vihart kavart bőrrojt-tematikát.

 

Utolsó képpárunkon elöször is Lindsay Lohan adja tanúbizonyságát annak, hogy a minit fehérben is szereti, igaz, ezúttal egyben szavazásra is buzdítja honfitársait. Mellette csípőre tett kézzel, blúz-szoknya együttesben áll a brit tévés "személyiség", Tara Palmer-Tomkinson, akit elnézve az jutott eszünkbe, hogy a bőr barnaságát (akár divat, akár nem, akár egészséges, akár nem), mennyire kiemeli egy lenge, fehér öltözék.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.07.04 08:22:08Picinger

  A fél nyarat kis fehér ruhában töltöm, nincs jobb a 35 fokban.

  A fenti ruhák közül meg egyiket sem venném fel, mindegyik gáz.

 • 2008.07.04 10:20:28theba

  EvaL.ruhája szép,de az öv nagyon gagyi,a 2.hölgy szerintem a pizsijében vágott neki a napnak,HeidiK.olyan mint hófehérke(a fekete cipőt leszámítva ruha&haj&smink hibátlan),LindsayL.error!!!!ill.terror:-),KylieM. a ruha nagyon jó,nagymami rojtos papucsát a tűzre!,uccsó csaj semmi extra,a cipősarok mérete bámultba ejtő.

 • 2008.07.04 10:55:39nyünyőke

  Szerintem meg a tara reid mellett álló csaj ruhája eszméletlenül gyönyörű és akarommmmm... És nem csak hogy a ruha gyönyörű, hanem a csaj is, akin rajta van, azokat a lábakat vétek lenne eltakarni.

 • 2008.07.04 15:45:35Gladia Delmarre

  Eva ruhája gyönyörű, de öv nélkül (nem is értem azt a gummiizét), a bnő csonti (nem, nem vagyok 100 kilós féltékeny/irigy debella), én inkább kicsit takarnám a ropi lábait, és a ruhája engem egy függönyre emlékeztet. Heidi itt épp teadélutánozós Barbie, Kylie... hát, nemtom, a sztájlisztja sztem nem sikeres ember. Lohan ultra gáz, ennyit a fehér bőr szépségéről: úgy néz ki mint vmi kelttészta, pedig nem is kövér. Ha kissé barnább lenne, sztem jól állna neki. TPT meg olyan semmilyen. Ez a titkárnőblúz nekem nem jön be. A szandija viszont nagyon csini!!!

 • 2008.07.05 17:01:25Té, mint Tamás

  Tara meg a barátnője gyúrhatna egy kicsit lábra. Addig meg ne nagyon mutogassák.

 • 2008.07.06 19:10:21Béna Buborékbébi

  sztem ne arról beszéljünk milyen ruha van rajtuk, hanem valaki mondja meg mi van alábán a tara reid mellett lévőnek? :D asszem csal a szemem, de olyna mintha za egyiken ilyen szandi lenne maásikon meg valami nagy fekete izé :) hehe MIAz?! :D

 • 2008.07.06 21:13:44busuloo

  2008.07.06 19:10:21 Béna Buborékbébi  Szerintem be van gipszelve a lába...

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta