OFFLINE

Ha csak lehet, bikiniben van a világ tizedik topmodellje

2008. július 4., péntek 13:01

Miranda Kerr, a világ tizedik legfoglalkoztatottabb modellje munkablogot vezet, amelyből túl sok részlet nem derül ki az életéről. Annyi biztos, a modellkarrierje rengeteg utazással jár együtt, de végső soron ő mindenhol otthon érzi magát, ahol van napsütés, tenger és fotóaparát. A modell úgy tartja, a munkája csupa szórakozás. Rengeteget utazik és rengeteg pénzt keres ezzel és rengeteget strandolhat, amit nagyon szeret. „Néha fel sem fogom, hogy reggel más kontinensen ébredek fel, mint ahol este majd vacsorázni fogok”- mondta egy alkalommal egy interjújában.

 

Az ausztrál származású Miranda Kerrt 13 éves korában fedezték fel, amikor elindult egy modellversenyen Sydney-ben. A lányt eleinte inkább divatbemutatókra kérték fel, majd egyre többet fotózott. Szerepelt a Gianni Bini, a Levi's, a Maybelline, a Mermaid Sister, a Portmans, a Pronovias, a Veet kampányaiban, huszonkét éves korában, három éve a Victoria's Secret angyala lett. A magánélete mindaddig nem volt érdekes a bulvárlapok számára, amíg össze nem jött Orlando Bloommal. A pár nemrég a Kanári-szigeteken nyaralt, ahol a nagy meleg következtében meztelenül örültek egymás jelenlétében apartmanjuk ajtajában. Extrának még egy videoklipet is mellékeltünk Miranda Kerr jobb megismerése végett. A modell Pharell és Kanye West Number One című dalához készült klipben fürdőruhában – hogy Dósa Mátyás szavaival éljünk – balról-jobbra néz romantikusan.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.07.04 13:41:33boszor

  Utazom, jippí, de szeretem, de csak itt, csak most, csak nektek elárulom, hogy azért fárasztó. Ennyire sablonszöveget leírni sem érdemes, akkor inkább maradna csak a fotóknál:-/

 • 2008.07.04 15:33:31heart-shaped.box

  aki nem tud semmi érdekeset írni, az minek ír blogot? gyönyörű ez a lány, úgyhogy maradjon a kaptafánál, az írást meg bízza ránk...

 • 2008.07.04 19:12:59sg

  Miért, most legalább megtudtam, hogy ugyanolyan laptopot használok, mint Miranda Kerr :)

 • 2008.07.04 19:22:28sg

  Bár ahhoz sem kellett volna írnia, láttam az egyik képen...

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta