OFFLINE

Paradis lett a Miu Miu porcelántündére

2008. június 30., hétfő 08:00

Ha azt ugyan nem is értettük teljesen, hogy miért választotta a Chanel a nagyon fiatal és gyermekien bájos Emma Watsont az új arcának, az már sokkal világosabb, hogy a Miu Miu mit lát Vanessa Paradisban. Az énekes- és színésznő törékeny porcelántündér-jellegű arcával és testalkatával, Johnny Depp névre hallgató barátjával (aki még mindig nem vette el, a híresztelésekkel ellentétben) azért is tetszett meg Miuccia Pradának, mert „egyfajta erőteljes függetlenséget” sugároz. A harmincöt éves sztár a Miu Miu 2008 ősz/téli kampányának arca lesz, és egyes pletykák szerint részben azért váltják le vele Kirsten Dunstot, mert ő nemrég elvonókúrára vonult be.

A kampányfotókat Mert Alas és Marcus Piggott készítette Los Angelesben, és kicsit olyanra sikeredtek, mintha egy búvárruhás szuperhősnő tekintene vissza a képről. Az őszi szezonra a Miu Miu kissé besportosított, és a szóvivőjük szerint ennek megfelelő vizuális kifejezőeszköze Paradis, aki „a törékenység és a nőies erő együttesét testesíti meg”, míg Dunst egy romlottabb erotikát képviselt. A Fashion Week Daily által publikált közlemény szerint a divatcég a kampányokban mindig egyfajta dramatikus hatásra törekszik, amely a nőiségről folytatott párbeszédet viszi tovább. „A kampány a szépség, az intellektus, a képzelőerő és a különbözőség témáit taglalja”. Vanessa Paradis, úgy tűnik, tökéletes alapanyagot nyújt a kérdésfeltevéshez.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.06.30 12:43:59Tempo

  Ez a csaj tényleg egy bombázó! Ugyan nem egy szépség, de bomba teste van, és anno láttam vele egy filmet, amiben elcsábít egy kb. 16 éves gyereket és lefekszik vele... hát ilyet kellene felírni az orvosnak receptre mindenkinek! :)

 • 2008.06.30 14:29:29Gladia Delmarre

  Sztem nem bombázó, de igazi nő!! Jah, kérem, hát francia:-)))) Van vmi olyan finomság az arcában, a mozgásában a lényében, ami sztem csak az európai nőkre jellemző. Sztem pörfikt választás volt!!

 • 2008.06.30 17:11:22husii

  nagyon szép nő, csak a foga olyan fura:S  (amúgy tudom nem ide tartozik, de nem tudjátok, hogy a zaraban elkezdődött már a leárazás?:)

 • 2008.06.30 20:06:53suo tempore

  van 5 perc szünet az első fogai között...legalább könnyű tisztítani

 • 2008.06.30 20:08:32hellcsi

  husii- naná...már eléggé ki van válogatva

 • 2008.07.01 11:34:14heart-shaped.box

  fura, de nekem pont az (is) tetszik benne, hogy van egy rés a fogai között, szerintem az nagyon szexi, Madonnáé is :)

 • 2008.07.24 15:57:05Zsera

  Több kép:

  www.deppparadis.extra. hu/galeria/thumbnails.php?album=52

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta