OFFLINE

Ruhákat tervez a magyar Amy Winehouse

2008. június 23., hétfő 08:00

 

Amy Winehouse hivatalos hasonmása ruhát tervezett, ugyanis amikor Rákóczi Judit éppen nem a híres-hírhedt énekesnő bőrébe bújik, akkor divat szakirányra jár a londoni West Thames College-ban. A főiskolának most volt az éves divatbemutatója, ahol Judit munkái is felvonultak, és őt kérték fel, hogy a show végén modellként bemutassa az egyik tanár tervezte, papírból készült esküvői ruhát. Saját darabjáról, a képgalériában is látható, extrém fekete-pink ruháról kérdeztük:

"Ez egy Punky Funky nevezetű feladat volt, amikor olyan öltözéket kell tervezni, amit nem veszünk fel hétköznap, csak egy őrült buliban. Az én stílusomat is tükrözi a ruha, a modern rock/punk/vad/szexi stílus keveréke, bár hozzáteszem, az én stílusom nem ilyen merész. Követem is a divatot, de abszolút nem érdekel, ha nem a mai trendnek megfelelő ruhadarab van rajtam. Viszont ellenzem a konzervatív öltözködést. Egy fiatal lány igenis mutassa meg nőies vonalait, formáját és dobja fel a kollekcióit élénk színekkel. A ruhám is ezt mutatja, a színei: rikító pink és vad fekete. A miniszoknyát hózentrógerféle pánttal szereltem fel, ami fekete lakk fekete, és mai trendnek megfelelő masnikat tettem kiegészítőként rá".

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.06.23 09:36:40Házigizda

  Csak módjával!

  A nagyon rikító ruhák azért nem jók, mert túl nagy feltünést is kelthetenek. A masni 1 kicsit gyerekes. A konzervativ öltözködésnek is +vannak az előnyei, az sem jó, ha minden kilátszik.

 • 2008.06.23 21:51:39gven

  ez egy tehetségtelen idióta.  mondjuk min is lepődök meg, ilyen "magyar sztárok" között. :D

 • 2008.06.23 22:41:57Tündér89

  Undorító, és igénytelen. Tudom, ma minden divat, de ezek pff. Az igénytelen és az érdekes közt is van különbség, csak ezt sokan nem veszik észre

 • 2008.06.24 06:37:48Jemi

  vad fekete?? szerintem felesleges ruhatervezői suliba járni..bár én sajnálom a csajt, ha ő amy hasonmása, szerintem az eredeti azért lényegesen szebb..

 • 2008.06.25 10:11:12Senta

  Ezek a ruhák számomra is tök értéktelenek. Betúrok a 10évvel ezelőtti rongyoszsákba, tucatnyi ilyet húzok ki. Se szép, se eredeti, se ötletes... semmi. Nomeg... attól, hogy valaki rak egy nagy búbot a fejére+kifesti a szemét, még nem hasonmás - vagy mindenki hasonmás, aki ezt megteszi. Egyáltalán... miért is jó ez a hasonmásság? Ja, hogy így cikkeznek róla... értem. Szánalmas.

 • 2008.06.25 10:17:02Té, mint Tamás

  Ultragáz.

 • 2008.06.26 16:07:48tengerpart

  Ahány ház,annyi szokás..szokták mondani ugye..Ha valakinek nem tetszik, ez van.Na dehogy szánalmas és ultragáz lenne?Ilyet csak egy primitív ember ír.A cikkben is olvasható, hogy egy olyat tervezett,amit utcára nem vesz fel az ember.A sok hülye, unalmas ember foglalkozik csak mások kifikázásával.Szűk látókör, na, ez a gáz és igénytelen. Ez lenne a magyar mentalitás?Pfff..

 • 2008.06.26 16:10:22tengerpart

  NEkem meg bejön, fel is venném és miért érdekelne, hogy ki mit mond?!

 • 2008.07.19 13:38:59Ticc

  0Szerintem nem kéne ennyire leszólni!valahol elkell kezdeni...Mellesleg nem mindenki hasonmás aki konytyot rak a fejére és kifesti magát,de te biztos nagyon értesz hozzá...talán azért hasonmás mert már elötte is így nézett ki.És hidd el nem ő találta ki ,hogy 'akkor most hasonmás leszek'...

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta