OFFLINE

Tetszik önnek a Chanel új erdei manója?

2008. június 22., vasárnap 13:00

Az immár nagykorú és dúsgazdag Emma Watson, azaz a Harry Potter filmek Hermionéja váltja le a szigorú arcú Keira Knightley-t a Chanelnél, írja a Female First. Legutóbb még arról olvashattunk híreket, hogy esetleg Kurt Cobain kislányát választja a francia cég a reklámarcául, de úgy tűnik, hogy Watson kapta meg a 6 millió dolláros (kb. 943 millió forintos) szerződést. Keira Knightley meglehetősen jól teljesített ugyan az elmúlt két évben, és az olyan közízlésbeli győzelmekkel, mint a Vágy és vezeklés olivazöld ruhája, tovább erősíthette a cég általános hírnevét. De Knightley Coco Chanellal 2006-ban kötött szerződése idén nyáron lejár, ezért a cég egy ideje már elkezdte megdolgozni a fiatal angol színésznőt. „Emmát néhány hónapja már a Chanel öltözteti mindenféle filmbemutatókra és partikra, hogy megtuják, ő-e az igazi” – idéz egy Chanel-közeli forrást a brit The Mail on Sunday. „Amint kiderült, hogy ilyen gyönyörű fiatal nővé változik és ilyen elegánsan hordja a Chanelt, le kellett szerződtetniük.” Egyébként nemcsak a bájos elegancia motiválhatta a Chanelt, ugyanis Watsont tavaly Nagy Britannia elsőszámú női példaképének választották egy magazin olvasói, Keira Knightley-t és Kate Mosst megelőzve. Ráadásul a modellkedés területén sem teljesen kezdő a színésznő, nemrégiben felvették a Storm modellügynökséghez, amely Kate Moss karrierjét is elindította. Szerintem van az arcában valami burkoltan pajzán, tisztára, mint egy erdei Puck, remekül fog mutatni a hatalmas óriásplakátokon. Ön milyen karriert jósol Watsonnak?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.06.22 16:12:28theba

  szerintem szép arcú kiscsaj,olyan kedves kisugárzása van,nem volt még botránya sem,szóval kimondottan szimpatikus.

  nekem csak az a furcsa,hogy a chanel ilyen fiatal lányt választ,bár a kor nem jelent semmit,bárki lehet elegáns,az belülről fakad.

 • 2008.06.22 18:05:41ananda

  Hihetetlenül gyönyörű, igazi finom szépség. Nagyon művészi lesz, az biztos :)

 • 2008.06.22 21:36:28agnusz

  biztos szép. De olyan kislány, nem? Ráadásul a harry potter se az az elegáns nőknek való dolog. Én ezt a parfümöt használom, a választásban bagy szerepe volt a Keira Knightley-val folytatott kampánynak, mert az illat mellet fontosnak tartottam, hogy még ha csak színleg is, de kivel azonosulok minden reggel amikor magamra fújom. Úgy hiszem ezentúl sem a hogyishívják hp-s lány fog eszembe jutni. Szerintem :)

 • 2008.06.23 07:04:37Edward Nygma

  Hogy tetszik-é Emma? Igenigenigen!

 • 2008.06.23 10:10:53heart-shaped.box

  szép kislány, de én is valaki érettebbet választottam volna. nem illik a chanelhez, hacsak nem a tinik az új célcsoport.

 • 2008.06.23 13:43:32zoldmandula33

  ananda: bárkit lehet művészien fotózni + photoshop:)  az a baj, hogy attól, mer emma lesz a chanel új arca, nem váltok chanelre. egy: mert még nem vagyok elég érett hozzá, és kettő: mert nekem nem jönnek be a gyereklányos-időszakos mellékvonalak. megvárom, míg minden visszaterelődik a normál kerékvágásba ;-)

 • 2008.06.23 13:55:12eszmerálda

  a chanel mindig is a klasszikus eleganciát képviselte, én igazából már keira knightleyt se nagyon értettem, de hermione a harry potterből...:S nagyon szép arcú lány, elegancia is van benne, de kéne még várni pár évet, amikor már nem a trollokat fogja gyilkolászni:)

  az meg szerintem kizárt hogy a chanel a tinik felé akar nyitni...

 • 2008.06.23 14:00:40zoldmandula33

  nekem ez elvi kérdés, hogy még nem váltok pl. chanelre. ha most ezt használnék, mit fogok majd 50 évesen, mikor érett, jó esetben már vezető nő leszek? most jó nekem az estée lauder, teljesen ki vagyok vele békülve. nem olyan komplexek az illatok/szépítőszerek sem, mint a chanelnél.

  így aztán nem értem, mi ez a "mindenbe belekapunk egy kicsit", nehogy már leelőzzön minket egyetlen eladott üveggel a konkurencia. de mondom, remélem, majd visszabillennek ezek a dolgok.

  szépen.

  lasan:)

 • 2008.06.23 14:02:33zoldmandula33

  +s

 • 2008.06.23 14:02:49aranyhaj.blogspot.com  Ne vicceljetek már, manapság minden a fiatalság körül forog, a mai húszéves nők már "öregnek" számítanak! Pont Emmán kell fennakadni? Vagy azon, hogy "nem volt botránya"... (elég baj az neki, hogy szerződés írja elő, hogy "rendesen" kell viselkednie; ugyanezt művelték Britney Spearsszel, meg is lett az eredménye, tönkrement a kettős játékban).

  Mégis mit gondoltok, azok a modell-lányok, akik nem híres színésznők, hány évesek? Tizenhat, tizennyolc. Húszévesen már nyugdíjazzák őket.

 • 2008.06.23 14:07:25zoldmandula33

  nekem nincs bajom azzal, h nem volt botránya:)

  nana, bitni ámerikai...az egészen más.  na pont ez a baj, h eltolódtak ezek a dolgok de nagyon:-/

 • 2008.06.23 14:09:16eszmerálda

  aranyhaj: de most nem szimpla modellkedésről van szó, hanem a chanel arcáról. azért gondolom érzed a különbséget.

  amúgy általánosságban persze igazad van.

 • 2008.06.23 14:13:49zoldmandula33

  ja

 • 2008.06.23 18:17:35Strix

  Hmm, amikor elkezdett nőcisedni, azt hittem, finomabb szépség lesz belőle, szerintem elég átlagos a kiscsaj.

  Mindenesetre én sem képzettársítanám soha Emma Watsont és a Chanelt.

 • 2008.06.23 18:53:00Gladia Delmarre

  Szerintem a tekintete és a mosolya nagyon huncut, talán épp ezt a pajkosságot találták meg benne. Sztem is kissé fiatal ahhoz képest, h a Chanel az érett nő márkája... de miért ne nyitnának a fiatalság felé? Hiszen pl. a Coco MAdmoiselle absz. a fiataloknak készült illat (én monnyuk nem szeretem, de ez lényegtelen). Én azt hiszem, h nem is a kor számít igazán, hanem a viselése, a stílus,a mi vagy megvan vkiben vagy nincs kortól függetlenül. Rajtam úgy állna sztem egy ch kosztüm, mint tehénen a gatya, pedig 32. Mert nem a srtílusom, és nem vagyok "CHANEL NŐ". De sokan azok lehetnek, ha elhitetik a kampány segítségével, h Emma is ettől stílusos:-)) Külföldön sztem sokkal többet jelent ez, mint nálunk.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta