OFFLINE

Dalt írtak a Converse cipőnek

2008. június 21., szombat 13:00

Annyira szeretjük a Converse tornacipőt, hogy minden lehetséges hírről beszámolunk, ami azzal kapcsolatos: meséltünk már a szülinapjáról, valamint arról is, hogyan érdemes tisztítani a gumiorrát

Most pedig arról van szó, hogy a márka századik születésnapjára két rapper: Santogold és Pharrell Williams, illetve John Casablancas a The Strokesból készült közösen egy dallal, ami a Converse-t méltatja. A márka hivatalos oldaláról lehet majd letölteni ingyenesen a számot, itt pedig meg lehet hallgatni. Tetszik? Dúdolgatná, amikor éppen kedvenc Conversében sétál? (Mi tuti, hogy nem.)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta