OFFLINE

Önnek is ennyire tetszik ez a szandál, mint Elle Macphersonnek?

2008. június 18., szerda 08:00

A fenti képen Elle Macpherson látható, aki az utóbbi időben londoni biciklikörútjaihoz előszeretettel veszi fel ezt a furcsa, magas szárú szandált. A lábbelit mintha Mischa Barton csizmájából állították volna elő egy olló segítségével, így akinek a bőr és a rojtok nem jönnek be, az most sem fog különösebben lelkesedni. Pedig vannak közelebbi képeink is erről a némileg csökkentett nőiességű darabról, tekintettel arra, hogy Ms Macphersont már többször is lencsevégre kapták ebben a szandálban. A további fotókért tessék a hajtás mögé nézni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta