OFFLINE

Sziráczky Brigitta levegőruhába öltöztet idén nyáron

2008. június 14., szombat 08:00

Sziráczky Brigittát saját elmondása szerint az évszakok hangulata, és levegője inspirálta legújabb kollekciójának a megtervezésében. A könnyed anyagok és a csipkeszerű, kézzel készített díszítések, a púder-rózsaszín, a halványlila, a türkizkék árnyalatai mellett a visszafogott arany- és ezüstszínek foglalkoztatták a divattervezőt, akinek az idei nyárra tervezett alkalmi ruháit a Budai Várban, a Szent György fogadó kertjében mutatták be.

„A tervezés nem más, mint állandó kísérletezés. Rengeteget számítanak az anyagok, hangulatok, színek. Az öltözékek készítésekor használt meglepő fogások és technikák teremtenek egységet a felhasznált matéria, az alkalmazott színek és fazonok világában”- fogalmazott erősen stilizált módon Sziráczky, aki az Első Magyar Divattervezők Szövetségének egyik alapító tagja. Korábban a divattervező ruháit a Lakástrend és Design Madeinhungary eseményén láttuk, azóta ugyanazt a gondolatát dolgozta ki jobban. Az eseményen nyilvánvalóvá vált, több hazai tervező számára is az áttetsző blúz lesz idén nyáron a legnagyobb sláger.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta